به گزارش صبح الوند، نویسنده کتاب «دوست مهربان کبوترها» اظهار کرد: درباره امام رضا(ع) تاکنون هفت جلد کتاب برای کودکان و نوجوانان نوشتهام و در این کتابها، داستانهای مناسب کودک و همراه با مطالبی از زندگی آن حضرت استخراج شده است.
نویسنده کتاب «دوست مهربان کبوترها» که همین اثر او، یکی از سه کتاب جشنواره «کتابخوانی رضوی» از سوی نهاد کتابخانههای عمومی کشور معرفی شده، خاطرنشان کرد: عمده ویژگی که در سیره زندگی امام هشتم مشاهده کرده و برای مخاطبان خود در کتابها، بازآفرینی کردم، رأفت و مهربانی امام رضا(ع) و پررنگ بودن جنبههای اخلاقی ایشان بود.
نویسنده کتاب «دوست مهربان کبوترها» با تاکید بر اینکه سیره زندگی ائمه(ع) همیشه برای سطوح زندگی و سنین مختلف سرمشق است، افزود: سیره و رفتار این بزرگواران برای همه نسلها همیشه تازگی دارد و یک آداب خوب و سبک زندگی مناسب، مفید و موثر را ارائه میدهد.
وی با بیان اینکه به زندگینامه هریک از امامان معصوم(ع) مراجعه کنیم، میبینیم برای ما در رابطه با همه موضوعات زندگی پندهایی دارند و این موضوع فقط مختص رفتار و اخلاق نیست، گفت: این بزرگواران در همه زمینهها حتی در خصوص علم، ارتباطات و ... به ما پیامهایی را ارائه میدهند.
نویسنده کتاب «دوست مهربان کبوترها» بیان کرد: ائمه اطهار(ع) برای کودکان نیز پیامهایی دارند؛ وقتی سخنان و پندهای آنها را بازآفرینی میکنیم و جلوی روی بچهها میگذاریم باز هم برای کودکان تازگی دارد.
وی ادامه داد: این رفتارها و حرفها هیچ گاه کهنه نمیشود و همیشه جذاب و نو هستند؛ چراکه این آداب از دستورات الهی سرچشمه میگیرد.
ملامحمدی اضافه کرد: به طور حتم، این جذابیت باعث میشود سبک زندگی بچهها، نوع نگرش و راهی که میروند، درست باشد و از بدیها، اشتباهات و گناهان به دور باشند.
وی در ادامه با بیان اینکه برای علاقهمند شدن کودکان به کتابخوانی، باید مواردی رعایت شود، گفت: کتابهای بسیار کوتاه و ساده را باید به دست کودکان داد، حجم کتاب کم و تصاویر آن نیز باید جذاب باشد تا کودکان را با کتاب آشتی داد.
نویسنده کتاب «دوست مهربان کبوترها» با اشاره به اهمیت ظاهری کتاب، خاطرنشان کرد: شکل بصری و فرم هنری کتاب، از نوشتار کتاب مهمتر است و حرف اول را میزند.
وی ادامه داد: خانوادهها میتوانند کتابهای سبک را با شیوههای مختلف خواندن کتاب، خلاصهگویی و یا به شکل هدیه در اختیار کودکان قرار دهند.
این نویسنده در ادامه با اشاره به اهمیت کتابخوانی، افزود: کتاب خوب، میتواند راه درست را به ما نشان دهد؛ اما اینکه چه کتابی باشد و خواننده با وجود شبکههای اجتماعی چقدر حوصله مطالعه آن را دارد، همه این نکات را باید در نظر گرفت.
وی با بیان اینکه امروزه، حوصله مخاطبان کاهش یافته است، گفت: کتابهای سنگین و رمانهای حجیم هیچگاه در کشور ما اقبال عمومی ندارند و مخاطبان خاص خود را دارد.
ملامحمدی تأکید کرد: باید کتابهای سبک، بهروز و هماهنگ با حوصله کودکان را انتخاب کرده و در اختیار مخاطبان قرار داد.
وی با تاکید بر اهمیت کتابخوانی در اسلام، افزود: در زمان پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) با وجود اینکه کتاب، وسایل چاپ، آمادهسازی و در اختیار قرار گذاشتن کتاب کم بوده، همیشه به مطالعه سفارش میشده است.
این نویسنده با اشاره به برگزاری جشنوارههای کتابخوانی، اظهار کرد: اگر جشنواره کتابخوانی رضوی بتواند مخاطب خود را به خوبی بشناسد و اینکه بداند مخاطب، چه کتابهایی میخواند و چه کتابی را باید در اختیار او قرار داد، آن گاه جشنواره بهترین راه و شیوه برای انتقال فرهنگ اهل بیت(ع) خواهد بود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما