به گزارش صبح الوند به نقل از تبریزبیدار، نتایج اعلامی از سوی ستاد انتخابات حاکی از پیروزی قاطع اصولگرایان در سطح کشور می باشد به گونهای که در روز شنبه و پس از شمارش آرا، حدود پنجاه درصد راهیافتگان به مجلس شورای اسلامی را نمایندگان اصولگرا و لیست ائتلاف بزرگ اصولگرایان و پنجاه درصد بقیه را مستقلین، اعتدالیون و اصلاح طلبان تشکیل داده اند و پیش بینی ها حاکی از افزایش این آمار برای اصولگرایان در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی دارد.
همه این اتفاقات در حالی رقم می خورد که جناح وابسته به اصلاح طلبان علاوه بر مجلس شورای اسلامی، در خبرگان نیز با شکست سنگین در برابر لیست جامعتین مواجه شده و هنوز توانایی هضم این موضوع برای اصلاح طلبان ممکن نشده است.
براساس نتایج بهدست آمده، ائتلاف اصولگرایان در سطح کشور برتری قاطعی به دست آورده و ظاهرا اصلاح طلبان که پیروزی درتهران و شکست در کشور را پذیرفته اند، با حمله و توهین به مردم سایر استان ها و شهرستان ها ر پی کاستن از سنگینی های این شکست می باشند.
فراکسیون اصولگرایان در مجلس نهم اکثریتی با تعداد قریب به ۱۰۰ نماینده را تشکیل داده بود؛ موضوعی که در مجلس دهم نیز تکرار شده است و همچنان این فراکسیون را به عنوان قدرتمندترین فراکسیون مجلس تثبیت کرده است.
در پهناورترین استان کشور که بسیاری علاقه دارند آن را اصلاح طلب ترنی استان کشور نشان دهند مردم از ۸ سهیمه خود تنها ۲ اصلاح طلب را انتخاب کردند.
البته جریان انقلابی با پذیرش شکست در برخی حوزهها مانند شهر تهران، نشان داده است همزمان با پیروزی در سراسر ایران، پذیرش شکست در یک حوزه انتخابیه را به عنوان یک وجه از سیاستورزی اخلاقی و عالمانه پذیرفته است، این موضوع اما از سوی جریان رقیب رعایت نشد و باز هم همانند همه دورههایی که جریان رقیب انقلابیون، باخت خود را با شورش و بددهنی و توهین پاسخ داده بود؛ این بار نیز با استدلالهای محیرالعقول، تلاش کردند مردم ایران را به دلیل عدم اعتماد به آنها مورد اهانت قرار دهند.
حسین مرعشی عضو خاندان هاشمی در این خصوص لب به سخن گشود و مردم شهرستانها را عقبمانده سیاسی دانست.
عضو ارشد حزب کارگزاران همچنین مردم تهران را که به لیست مجلس ائتلاف هاشمی رأی دادند را در حوزه سیاسی توسعهیافته دانست!
عضو خاندان هاشمی به خبرگزاری ایسنا گفت: اکنون میتوان شاخص توسعه سیاسی ایران در تهران را ۱۰۰، در مراکز استانها ۵۰ و در شهرستانها ۳۰ در نظر گرفت. ظرف ۱۰ سال آینده توسعهیافتگی سیاسی به سراسر ایران سرایت میکند و مردم میآموزند به جای تکیه بر شناخت خود به سمت انتخاب بستههای سیاسی پیش بروند.
دیدگاه شما