به گزارش صبح الوند، محمد ناصر نيکبخت در اولين جلسه کميسيون بازرسي تبليغات انتخابات خبرگان استان همدان، اظهار داشت: از داوطلبان انتخابات مجلس خبرگان انتظارات براي رعايت قانون ومصالح نظام بيشتر است و در استان، داوطلبان به اين انتظارات پاسخ داده اند.
وی گفت: با داوطلبان انتخابات خبرگان استان جلسه خواهم داشت ومواردي را با آنها مطرح خواهم کرد.
نیکبخت اظهار کرد: زيبنده نيست که در آستانه دهه مبارک فجر و سالروز انتخابات که مردم به دلگرمي، شادابي و اميد بيشتري نياز دارند، فردي به استان بيايد و هرچه مي خواهدبه دولت و ملت بگويد و برود.
وی افزود: بر اساس قانون، افرادي که اسامي آنان در آگهي به عنوان واجدين شرايط نهايي منتشر مي شود، مجاز خواهند بود با استفاده از امکانات صداوسيما و ساير فرصت هاي قانوني که براي آنان پيش بيني شده است طي دو هفته به معرفي خود و تبليغات لازم به منظور شناخت افکار عمومي از ويژگي ها و صلاحيت هايشان اقدام نمايند.
استاندار همدان گفت: مطابق ماده 19 آيين نامه اجرايي قانون انتخابات مجلس خبرگان ، به منظور تضمين برخورداري يکسان نامزدهاي خبرگان از امکانات دولتي و بازرسي و کنترل نحوه تبليغات نامزدها، در هر استان کميسيوني به نام کميسيون بازرسي تبليغات انتخابات خبرگان در محل استانداري و بنا به دعوت استاندار تشکيل مي گردد.
وی اظهار کرد: با توجه به قانون، اين کميسيون از استاندار ، بالاترين مقام قضايي استان، رئيس ناظران شوراي نگهبان در استان و مدير کل صدا و سيماي استان ، تشکيل شده تا نحوه انجام تبليغات را به استناد ماده 19 آئين نامه تبليغات انتخابات مجلس خبرگان رهبري، هماهنگ و به آگاهي داوطلبان نهائي شده برساند.
نيکبخت افزود: تمامي موارد تبليغاتي که مقرر است از طريق نامزدهاي پنجمين دوره مجلس خبرگان رهبري به انجام برسد بايد از طريق اين کميسيون به تصويب رسيده و به آنها ابلاغ شود.
وی گفت: مسؤولين اين کميسيون در يک برنامه زمانبندي مشخص در ايام برگزاري انتخابات نسبت به برگزاري جلسات مربوطه و اخذ تصميمات مورد نياز اقدامات و برنامهريزيهاي لازم را صورت دهند.
رئيس کميسيون بازرسي تبليغات انتخابات مجلس خبرگان رهبري در استان همدان، بايدها و نبايدهاي تبليغاتي کانديداهاي مجلس خبرگان رهبري در استان را يادآوري کرد و افزود: اين موارد بايد در اين کميسيون مطرح و بعد از تصويب براي اجرا به دستگاههاي مسؤول و ذيربط ارائه شود تا ضمن ايجاد يک وحدت رويه، امکانات تبليغاتي به صورت عادلانه براي کانديداها مورد استفاده قرار گيرد.
وی اظهار کرد: بر اساس ماده 21 آيين نامه اجرايي قانون انتخابات مجلس خبرگان ، برنامه هاي تبليغاتي راديو، تلويزيوني نامزدهاي انتخابات خبرگان بايد قبل از پخش، ضبط شود و از نظر کميسيون بازرسي تبليغات بگذرد.
نيکبخت گفت: مطابق ماده 24، نامزدهاي خبرگان، با هر سمتي که داشته باشند به طور يکسان مشمول اين مقررات بوده و نبايد تحت هيج عنوان، بيش از آنچه توسط کميسيون بازرسي تبليغات تعيين شده ، از صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران استفاده نمايند. صدا و سيما نيز نبايد از هنگام انتشار پذيرش نامزدي تا تعيين نتيجه برنامه هاي ديگر آنها را پخش کند.
وي در بيان ماده 25 آيين نامه اجرايي قانون انتخابات مجلس خبرگان افزود: استفاده از وسائل، کارکنان و ساير امکانات دولتي و موسسات و شرکتهاي وابسته به دولت، نهادهاي انقلاب اسلامي ، جايگاه هاي خطابه نماز جمعه، کليه دانشگاه ها و شهرداريها و کليه دستگاههايي که از بودجه عمومي کشور به هر مقدار استفاده مي نمايند براي تبليغات کليه نامزدهاي خبرگان اکيدا ممنوع است.
استاندار با يادآوري موارد ديگري از آيين نامه اجرايي قانون انتخابات مجلس خبرگان ، تاکيد کرد: قانون، محور فعاليت هاي انتخابات است و تمامي مواردي که در اين کميسيون مطرح و به تصويب خواهد رسيد بايد منطبق بر قانون و بر محور مقررات جاري انتخابات باشد.
در اين جلسه که رئيس و دبير ستاد انتخابات استان نيز حضور داشتند، حاضرين به بررسي چگونگي استفاده 4 داوطلب انتخابات مجلس خبرگان از امکانات صدا وسيماي مرکز استان پرداخته و تصميماتي اتخاذ شد.
دیدگاه شما