
به گزارش صبح الوند، تحرکات اخیر خالد مشعل، دبیر کل جنبش حماس فلسطین شائبه هایی را مبنی بر جدایی حماس از خط مقاومت و تن دادن به خواسته ها و سیاست های عربستان بوجود آورده است. گزارش سرویس های جاسوسی رژیم صهیونیستی از محتوای سفر مشعل به عربستان و ترکیه عامل بوجود آوردن چنین تحلیل هایی می باشد.
سعدالله زارعی کارشناس مسائل خاورمیانه در این باره به آناج گفت: سفر خالد مشعل به عربستان از طرف فلسطینی و در چارچوب توافق مکه۲ مطرح شد اما ریاض در نهایت با سفر وی در قالب عمره رمضانیه موافقت کرد. این سفر غیر رسمی با دیدار برخی از مقامات عربستان تبدیل به سفری رسمی شد که خود این حالت نشاندهنده ضعف در روابط حماس و عربستان است.
خواسته های حماس با خواسته های عربستان، هم وزن نبود/ در ایران افکار عمومی علیه حماس تحریک شده است اما واقعیت چیز دیگری است
وی افزود: مشعل در این سفر ۳