اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

26. بهمن 1398 - 12:14   |   کد مطلب: 32562
4کاندیدای مطرح از جناح اصولگرا و اصلاح طلب به سه سوال مشترک که مهمترین آن، معرفی برنامه خود برای بهبود وضعیت کشور در صورت راهیابی به مجلس یازدهم چیست را پاسخ دادند.

به گزارش صبح الوند، 4 کاندیدای مطرح از جناح اصولگرا و اصلاح طلب به سه سوال مشترک که مهمترین آن، معرفی برنامه خود برای بهبود وضعیت کشور در صورت راهیابی به مجلس یازدهم چیست را پاسخ دادند.

 تبعیض برای مشارکت زنان باعث نادیده گرفتن آنها شده است/  دولتمردان با شناخت نیاز‌‌‌‌های زنان می توانند به شکلی نوین آنها را در فعالیتهای اقتصادی خانواده مشارکت دهند

کاندیدای مجلس یازدهم در همدان گفت: در بین جوانان و زنان ایرانی شرایط اجتماعی و فرهنگ حاکم بر جامعه از یک طرف و تبعیض برای مشارکت زنان از طرف دیگر موجب نادیده شدن و مشارکت نداشتن آن‌‌‌‌ها شده است که قانوگذار باید با تصویب قوانین جدید برای مشارکت آنها تلاش کند. 

فاطمه طاهری  کاندیدای مجلس یازدهم از حوزه همدان – فامنین در گفتگو با خبرنگار ما مبنی بر دلیل حضور وی در کاندیدای مجلس گفت: مقام معظم رهبری "استفاده از ظرفیت‌های کشور را نیازمند حرکت آتش به اختیار جوانان دانستند" و خاطرنشان کردند: «گروه‌های جوانِ مؤمن و انقلابی باید هر کاری را که امکان‌پذیر است در چارچوب قوانین و مصلحت کشور انجام دهند و معطل کسی نباید بمانند. زنان نیز به عنوان  ظرفیت های کشور نیازمند سازماندهی می باشند و اهمیت عاملیت زنان به مثابه بخشی از عاملیت همه افراد وتاثیرات تصمیمات و اقدامات زنان برسیاسیت های مجلس وزندگی مردم است.
وی ادامه داد: در مدیریت اجرایی کشور ، نقش زنان را به منزلۀ نیمی از جمعیت جامعه نمی توان نادیده گرفت وفراموشی این نکته، موجب می‌شود تا بخش زیادی از جامعۀ کنار گذاشته‌ شود و مدیریت کشور دچار ضعف شود. سکونت و اقامت زنان در خانه در مقایسه با مردان بیشتر است وزنان حضور پررنگ‌تر در پرورش جامعه  دارند چرا که  قدم گذشتن در مسیر پیشرفت و بهبود وضعیت زندگی انسانی نیاز به توجه وبرنامه ریزی در مسائل اجتماعی می باشد وبدون آن ادعای توسعه یافتگی امری باطل وبی ثمر خواهد بود. 

طاهری عنوان کرد: مهمترین ویژگی پیشرفت درایران،تکیه بربخش سخت افزاری وارداتی وغافل بودن ازبعد نرم افزاری «بعدسیاسی –اجتماعی  و... می باشد و خانواده به ‌‌‌منزلۀ کوچک‌‌ترین واحد اجتماعی و سیاسی کشور نمی‌تواند از تشکیلات سازمان مدیریتی بی‌نیاز باشد. بنابراین توَجه به کوچک‌ترین جزء جامعه می‌تواند بسیاری از مشکلات اساسی داخل جامعه را حل کند. همچنین مدیریت در مناطق محروم  و روستاها کشور از گذشته تاکنون با بحران‌‌‌‌‌های زیادی مواجه بوده ‌است و توجه از جزء به کل عاملی موثر است که تامین نیازهای اساسی واز بین بردن فقر مطلق باید در برنامه ها وسیاست های توسعه اولویت نخست باشد و سیاست های توسعه می بایست مستقیما برنیازهای پایین ترین قشر جامعه  تمرکز یابد. 

وی بیان کرد:  در مدیریت سنتی، انتظارات زنان از کشور و عوامل آن اهمیتی نداشته است. امَا در مدیریت نوین که بحث انتخابات وجود دارد؛ برای انتخاب آن‌‌‌‌‌ها هر دو جنس زن و مرد مشارکت دارند. بنابراین در نظر گرفتن انتظارات زنان از کشور به مثابه بیش از نیمی از افراد جامعه بینشی جدید در مدیریت جامعه است. 

طاهری افزود: قانون گذار دیگر نمی‌توانند در برابر انتظار‌‌‌‌های جوانان و زنان بی‌تفاوت باشند. مسلماً در این راستا اطلاع از تصویر ذهنی و ادراک جوانان و زنان نسبت به خدمات ارائه شده، از اهمیت خاصی بهره‌مند است. در ضمن آشکار ساختن نقاط قوت و ضعف مجلس، شرایط را برای اتخاذ راهبرد‌‌‌‌های مناسب و ارتقاء سطح عملکرد فراهم می‌آورد. برای این منظور باید ساز و کاری برای برقراری ارتباط با جوانان و زنان و کسب اطلاعات از آن‌‌‌‌‌ها ایجاد شود تا با شور و اشتیاق از آن‌‌‌‌‌ها درخواست شود، کاستی‌‌‌‌‌ها و نقاط ضعف موجود در جامعه  را آزادانه بازگو کنند. 

وی گفت: در هر صورت باید دید که آن‌‌‌‌‌ها تا چه اندازه از خدمات ارائه شده  مجلس خشنود هستند یا احتمالاً ناراضی هستند. باید پیوسته در جست‌وجوی علت‌‌‌‌‌ها بود تا عوامل مثبت، تقویت و جنبه‌‌‌‌‌های منفی برطرف شود. 

طاهری  گفت: در بین جوانان و زنان ایرانی شرایط اجتماعی و فرهنگ حاکم بر جامعه از یک طرف و تبعیض برای مشارکت زنان از طرف دیگر موجب نادیده شدن و مشارکت نداشتن آن‌‌‌‌ها شده است. اگر قانون  گذاران به تأمین کردن نیاز‌‌‌‌های زنان خانواده ادامه دهد و خدماتش را به شیوه‌‌‌‌‌هایی ارائه دهد که همیشه دارای تقاضا باشد، ارزش دو طرفه ایجاد می‌شود و هدف نهایی که همان تعلق زنان به خانواده است، حاصل می‌شود.  بررسی خواسته‌‌‌‌‌های جوانان ، به‌طور ویژه سبب می‌شود که نواحی محروم نیز در حوزه توسعه، با سایر بخش‌‌‌‌‌های توسعه ملی جامعه، به صورت همگام و مکمل عمل کند. البته جوانان جامعه نیز باید قدرت رویارویی با سختی‌‌‌‌‌ها را داشته ‌باشند و به منظور نیل به هدف‌‌‌‌‌های خویش توانایی شناخت صحیح را داشته ‌باشند.

 

دغدغه فرهنگ را دارم/  به جوانگرایی اعتقاد دارم 

کاندیدای مجلس یازدهم در همدان گفت: در صدد آن هستم که توجه بیشتری به جوانان داشته باشیم و جوان گرایی را در راس کار خود قرار خواهم داد.

مجید ملکیان کاندیدای مستقل از استان همدان برای مجلس یازدهم در گفتگو با خبرنگار ما گفت: با توجه به اینکه احساس می کنم در حوزه مطبوعات ، نظارت و مطالبه گری خوبی تا بحال انجام نشده و با توجه به گام دوم انقلاب و تاکید موثر رهبر بر فرهنگ و تغییر فرهنگ بر خود دیدم که در صحنه حضور یابم. 

توجه به اینکه 24سال سابقه روزنامه نگاری دارم و در حوزه اقتصادی نظارت و مطالبه گری و در همه امور رسانه ایی و روزنامه نگاری فعال بودم این نیاز را در خود و جامعه دیدم که وارد عرصه انتخابات شوم.

وی با اینکه گرایش مستقل و نگرش جوان گرا دارم افزود: در صدد آن هستم که توجه بیشتری به جوانان داشته باشیم و جوان گرایی را در راس کار خود قرار خواهم داد و معتقد هستم که فرهنگ هر جامعه ای اگر درست شود بسیاری از مشکلات آن حل خواهد شد .

 

احمد حسین فلاحی: اکثر نمایندگان حاضر مشکل تایید صلاحیت دارند/ بیشترین برنامه را در طرح های ضربتی اقتصا و اشتغال دارم 

احمد حسین فلاحی دبیر جبهه پایداری و نگاه جریان انقلابی به معنای در استان گفت: برخی ادعا می کنند اصولگرا هستند در حالیکه شاخصه های انقلابی را ندارند .

وی ادامه داد: برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی احسای تکلیف کردم و دیدم کسانی که برای انقلاب می خواهند کار کنند دغدغه کمتری دارند نسبته به افرادی که فقط برای منافع شخصی کار می کنند. 

 فلاحی با اشاره به مشکلات معیشت و اقتصادی مردم گفت: توجه به مشکلات و معیشت مردم در نمایندگان کمتر است و بیشتر نمایندگان مشکل صلاحیت داشتند و حتی برخی نوانستند ثبت نام کنند . 

دبیر جبهه پایداری اعلام کرد: ظرفیت های خوبی وجود دارد که می تواند در اختیار جبهه انقلابی قرار گیرد و در حوزه اشتغال و اقتصاد بیشترین برنامه را دارم چرا که با طرح های فوری و ضربتی می توان تا حدی از مشکلات اشتغال کاست و برخی طرح ها مثل خام فروشی که دغدغه رهبر انقلاب است را پیگیری کرد.

 

هدفم ایجاد سنجش عدالت محور برای همه مردم ایران است/ ولایت پذیری برای من مهمترین رکن است

کاندیدای مجلس یازدهم در همدان با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور گفت: برای کشوری که در دنیا دارای استقلال نظامی است  و در جهان فریاد عدالت خواهی سر می دهد زیبنده نیست مردمش در اقتصاد دچار مشکل باشند.

بهرام هاشمی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب و لبیک به فرمایشات رهبری در راستای بهبود اقتصاد و صنعت وارد شدم.
وی ادامه داد: با توجه به کارهای تئوری و عملیاتی که در کارخانه ها و بنگاه های اقتصادی انجام دادم در زمینه صنعت قصد فعالیت دارم و امروز کشور بیش از هر چیزی به سرباز صنعت و اقتصاد نیاز دارد که پیرو فرمایشات رهبری باید رونق تولید ایجاد کنیم. 

هاشمی با انتقاد از مجلس دهم گفت: نمایندگان مجلس در مجلس دهم عملکرد قابل قبولی نداشتند و رشد قابل توجهی نداشتیم. 

وی با اشاره به اینکه مشتاق دولت کریمه هستم افزود: بنا بر فرمایشات رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب ما نباید فقط نگاهمان به مجلس باشد بلکه دولت هم باید انقلابی گری کند . 

این کاندیدای مجلس یازدهم گفت: در حوزه سیاست خارجی نیز باید نگاهمان به جبهه مقاومت و استراتژیک نیروهای مقاومت باشد.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور گفت: برای کشوری که در دنیا دارای استقلال نظامی است  و در جهان فریاد عدالت خواهی سر می دهد زیبنده نیست مردمش در اقتصاد دچار مشکل باشند.

هاشمی با بیان اینکه گرایش اصولگرا دارم افزود: هدف ما انقلابی گری و مطالبات انقلابی است و ولایت پذیری برای من مهمترین رکن است و هدفم ایجاد سنجش عدالت محور برای همه مردم ایران است.

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان