اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

16. فروردين 1396 - 13:59   |   کد مطلب: 24549
پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین سال 95 را با انواع رویداهای تلخ و شیرینی سپری کرد که مردم این شهر هر کدام به این رویدادها به عنوان تجربه ای می نگرند.

به گزارش صبح الوند، برگه‌های تقویم سالی 95 را وقتی که ورق می‌زنید متوجه اتفاق‌های تلخ و شیرینی می شوید که شهر دارالمؤمنین همدان در سالی که سپری شد تجربه کرد.

 

اوایل فروردین‌ماه بود که در جلسه ستاد اجرایی توسعه بخش کشاورزی شهرستان همدان خبر افتتاح نخستین گلخانه شیشه ای مکانیزه ایران در همدان و خسارت سرما به 26 درصد از زنبورداران همدانی داده شد و سرما در فصل بهار  زنبورداران همدانی را غافلگیر کرده بود.

 

* سرریزی سد اکباتان

به دنبال این خبر ناراحت‌کننده  در اردیبهشت‌ماه خبر سرریزی سد اکباتان داده شد و به همین مناسبت جشن شکر گذاری سرریزی این سد برگزار شد.

 

همدان در اجرای برنامه فرهنگی هم پیشگام بوده و ازجمله آن‌ها می‌توان به برگزاری نخستین سمپوزیوم مجسمه‌سازی غرب کشور در همدان  اشاره کرد که با این رو