اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

18. بهمن 1393 - 10:26   |   کد مطلب: 9781
به هرحال، تعامل سازنده ميان احزاب و گروه‌هاي مختلف سياسي و مديريت اجرايي استان كه لازمه تقويت آن در نگاه نخست توجه به ظرفيت‌هاي مهم احزاب و فعالان حزبي است، از جمله ضرورت‌هايي است كه بايد مورد توجه فعالان حزبي از يكسو و مديران اجرايي از سوي ديگر باشد.

به گزارش صبح الوند به نقل از همدان پیام، فعاليت‌هاي جسته و گريخته احزاب و گروه‌هاي سياسي كه مدتي است رنگ و بوي خاصي به خود گرفته و به شكل‌هاي گوناگون از جمله برگزاري جلسات، نشست‌هاي تخصي و بعضاً همايش‌هاي عمومي توجه افكار عمومي را به خود جلب كرده است، موجب شده تا بار ديگر اين موضوع در ميان اهل فن و كساني كه به دنبال توسعه استان هستند، مطرح شود كه احزاب و تشكل‌هاي سياسي استان فعاليت‌هاي خود را بيشتر در چه جهتي دنبال مي‌كنند و مديريت ارشد استان چقدر توانسته از ظرفيت‌ها و قابليت‌هاي احزاب كه به نوعي مي‌توان گفت برآیند نخبگان سیاسی هستند و می‌توانند در جهت گیری‌های آینده استان نقش مؤثری را ایفا كنند، بهره برده است.

حمايت از فعاليت‌هاي قانوني احزاب از سياست‌هاي اصولي دولت تدبير و اميد است و به تبع آن در يك و نيم سال گذشته شاهد تحركات و فعاليت‌هاي احزاب در جامعه بوده‌ايم و هريك از گروه‌هاي سياسي سعي كرده‌اند از فضاي شكل گرفته در كشور براي تقويت فعاليت‌ها و به دنبال آن نقش‌آفريني در عرصه‌هاي مختلف استفاده كنند. هرچند نبود نظام حزبي توانمند در كشور ما موجب شده تا اين نقش‌آفريني همچنان ناقص و در سطح محدودي باشد، اما سياست دولت ايجاد فضاي مناسب براي فعاليت‌هاي قانوني حزبي است و نگاه دولتمردان به احزاب و گروه‌هاي سياسي به عنوان يك ظرفيت مهم براي توسعه است.
بر اين اساس انتظار مي‌رود در سطح استان نيز چنين نگاهي تقويت شود و مديران اجرايي از ظرفيت احزاب براي توسعه و تعالی استان استفاده كنند.
بي‌شك لازمه تحقق چنين امري تعامل، همكاري و همدلي ميان مديريت ارشد استان و احزاب سياسي است و در اين راستا شايسته است جلسات متعددي به منظور تبادل‌نظر با احزاب و گروه‌هاي سياسي از سوي مديريت استان برگزار شود.
البته رويكرد استاندار همدان كه شعار همت همگاني براي توسعه را مبناي حركت خود قرار داده و در طول بيش از يكسال اخير نيز نشان داده كه همت همگاني را نه صرفاً در حد شعار بلكه به طور عملي مورد توجه قرار مي‌دهد، به احزاب استان تعاملي است، اما ضرورت‌هاي مهم استان ايجاب مي‌كند كه آثار و نمود بيروني اين نگاه نيز خود را نشان دهد. از این رو، تعامل و همکاری متقابل و سازنده مدیریت اجرایی استان و جریان‌های سیاسی با محوریت منافع مردم و توسعه استان ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.
البته احزاب و گروه‌های سیاسی می‌توانند در چارچوب‌های مشخص شده و براساس قواعد دموکراسی، به انتقاد از سیاست‌ها و عملکرد حاکمان و مدیران بپردازند تا روند اصلاح امور و برطرف شدن ضعف‌ها و کاستی‌ها به شکل مناسبی ادامه یابد، اما اين فقط بخشي از نقش و كاركرد احزاب است كه اهميت فراواني نيز دارد.
اگر نيك بنگريم حمایت آگاهانه از برنامه‌ها، كادرسازي، پيگيري مسائل و مشكلات مردم، اعلام و ابلاغ اولویت‌ها و دغدغه‌های فعالان سياسي برای توسعه و پیشرفت استان به استاندار و ديگر مديران اجرايي و مواردي از اين قبيل نيز از جمله ضرورت‌هايي است كه بايد مورد توجه احزاب قرار گيرد.
از طرف ديگر، ضرورت دارد كه مدیریت ارشد استان نيز از نقطه‌نظرات و اولویت‌های تعریف شده احزاب براي توسعه استان در اتخاذ تصمیمات و برنامه‌ریزی‌ها استفاده كند.
توجه به اين ضرورت‌ها سبب مي‌شود تا تعامل سازنده‌اي بين احزاب و گروه‌هاي سياسي و مديريت استان ايجاد شود كه حاصل آن سرعت گرفتن روند توسعه استان است.
به هرحال، تعامل سازنده ميان احزاب و گروه‌هاي مختلف سياسي و مديريت اجرايي استان كه لازمه تقويت آن در نگاه نخست توجه به ظرفيت‌هاي مهم احزاب و فعالان حزبي است، از جمله ضرورت‌هايي است كه بايد مورد توجه فعالان حزبي از يكسو و مديران اجرايي از سوي ديگر باشد. در همين راستا شايسته است جلسات مدير ارشد استان و دبيران احزاب به صورت منظم و به صورت فصلي برگزار شود تا نقطه‌نظرات و ديدگاه‌هاي سازنده احزاب براي حل مشكلات و هموار شدن مسير توسعه استان به خوبي استفاده شود.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان