به گزارش صبح الوند، سردار غلامعلی ابوحمزه در نشست خبری ستاد هفته بسیج استان همدان افزود: برنامههای بسیج در راستای تبیین « معرفی توانمندیها و ظرفیتهای بسیج در اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی و تحقق تمدن اسلامی» اجرایی میشود.
وی از فراگیری برنامههای بسیج برای مخاطبان، تبیین جایگاه بسیج و عرصههای مختلف فعالیت آن توسط نخبگان، بهرهگیری از ظرفیت رسانهها، معرفی توانمندی نخبگی و سرمایههای اجتماعی بسیج، تبیین اقتصاد مقاومتی و نقش بسیج در تحقق آن، تأکید بر وحدت و اقتدار ملی، تبیین نقش بسیج در جهاد فرهنگی و تقویت روحیه جهادی و استکبارستیزی خبر داد.
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان با اشاره به اینکه روحیه استکبارستیزی باید همواره در جامعه جاری و ساری باشد، گفت: با تحقق این امر، دیگر بعد از برخی فعل و انفعالات در کشور، فرهنگ و آرمان استکبارستیزی به حاشیه نمیرود.
وی با بیان اینکه دشمن به دنبال القای اسلامهراسی، شیعههراسی، ایرانهراسی و سپاههراسی است، ابراز داشت: اینکه نظام سلطه امروز بر روی سردار قاسم سلیمانی، حساس شده به این دلیل است که او به عنوان یک بسیجی مخلص و پیرو رهبری، دارای نقش اثرگذاری بوده و همین امر دشمن را حساس کرده است.
ابوحمزه با تأکید بر اینکه برخی وزن بالای سپاه در عرصه ملی و بینالمللی را برنمیتابند، گفت: رشد و تعالی مجموعه سپاه برای برخی، بسیار سنگین و سخت است، به همین دلیل سعی در ایجاد خدشه به این نهاد انقلابی دارند.
وی با بیان اینکه سپاه به عنوان بازوی ولایت همواره در مقابل دسیسههای دشمنان ایستادگی کرده و مسیر اعتلای نظام را مهیا میکند، افزود: مأموریت سپاه صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی بوده و در این راه ذرهای عقبنشینی نخواهد کرد.
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان با تأکید بر لزوم بصیرتافزایی در جامعه، معرفتشناسی، دشمنشناسی و راهشناسی را از ابعاد مهم بصیرتافزایی دانست و تصریح کرد: رویکرد بسیج توجه به این امر مهم است.
وی با اشاره به برخی از برنامههای شاخص هفته بسیج گفت: حضور در نماز جمعه، کوهپیمایی بسیجیان، برپایی پایگاههای مشاور دینی در نماز جمعه، آغاز به کار طرح آیههای آرامش، برگزاری کرسیهای آزاداندیشی، تجلیل از چهرههای موفق محله در بسیج ناحیه بهار، فراخوان مقابله با موضوع فرهنگ و تمدن نوین اسلامی و برگزاری نشستهای روشنگری، برخی از برنامههای پیشبینی شده در روز اول و دوم هفته بسیج است.
ابوحمزه برگزاری کارگاههای مهارت زندگی دختران جوان، طرح هادیان بصیر، اعزام دانشآموزان به اردوهای راهیان نور، نشست نخبگان، همایش هنری و ادبی بسیج را از برنامههای روز سوم هفته بسیج عنوان کرد و گفت: در روز چهارم از این هفته افتتاح پروژههای عمرانی در دستور کار است که از آن میان میتوان به افتتاح 25 سوله ورزشی صالحین در استان، دو حوزه مقاومت گردان امام حسین(ع)، 6 سوله 9 دی و تعدادی پایگاه مقاومت اشاره کرد.
وی در ادامه از افتتاح پروژههای محرومیتزدایی توسط بسیج سازندگی خبر داد و با بیان اینکه توجه به قشر محروم و مستضعف از رویکردهای اصلی بسیج است، از بکارگیری واژه «قشر آسیبپذیر» برای محرومان و مستضعفان جامعه انتقاد کرد.
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان با بیان اینکه این واژه در دوران سازندگی مرسوم شد که اشتباه است، ابراز داشت: این ادبیات با قرآن کریم منطبق نبوده و با دیدگاه امام نیز همخوانی ندارد.
وی قشر آسیبپذیر را به معنای قشر فاقد توانایی کار دانست و ادامه داد: این در حالی است که قشر محروم و مستضعف دارای توانایی فعالیت هستند اما به لحاظ عدم رسیدگی به اوضاع آنها، محروم باقی ماندهاند.
ابوحمزه در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برگزاری نشست آسیبشناسی دجالواره در هفته بسیج، بکارگیری «دجالواره» برای ماهواره را به خاطر بخشهای منفی این ابزار دانست و گفت: استفاده از ماهواره در بخش علمی ـ پژوهشی بسیار مورد تأکید است، اما این وسیله دارای مضرات و آسیبهایی نیز هست که از بعد منفی آن به عنوان «دجالواره» یاد میشود.
وی با اشاره به برنامههای شاخص روز پنجم هفته بسیج، برگزاری کارگاه آموزشی سبک زندگی اسلامی، همایش حلقههای صالحین، مجمع بسیج ورزشکاران، نشست سرگروههای صالحین با والدین و برگزاری نمایشگاه نقوش اسلامی را از جمله این برنامهها عنوان کرد.
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان برگزاری اجتماع حماسی گردانهای امام علی(ع)، عاشورا، الزهرا، الی بیتالمقدس و اقشار بسیج در نواحی را در تاریخ پنجم آذرماه به عنوان روز تشکیل بسیج مستضعفین ، از شاخصترین برنامه هفته بسیج عنوان کرد.
وی در ادامه در مورد برگزاری کرسیهای آزاداندیشی، آن را در راستای ارتقای بصیرت در بین دانشجویان و اساتید دانست و ادامه داد: متأسفانه در حال حاضر مباحث کرسیهای آزاداندیشی تنها صرف مسائل سیاسی شده در صورتی که بحث کرسیهای آزاداندیشی باید در تمام موضوعات سیاسی، اقتصادی، دینی، فرهنگی، اجتماعی، علمی و... مدنظر باشد.
ابوحمزه با تأکید بر لزوم برگزاری این برنامه در تمام دانشگاههای استان، گفت: از رهگذر برگزاری این برنامه باید به یک واقعیت و وضعیت درست از مباحث مطروحه در جامعه دست یابیم نه اینکه تنها یک موافق و مخالف نظر خود را راجع به بحث موردنظر مطرح کنند و در پایان نیز این کرسی آزاداندیشی با دست و سوت دانشجو پایان پذیرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از اینکه برخی از رسانهها آن طور که باید و شاید به بیان عملکرد بسیج و سپاه نمیپردازند، خواستار انعکاس اقدامات انجام شده این مجموعه در راستای دفاع از ارزشهای نظام و انقلاب شد.
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان در ادامه حمایت از نخبگان بسیجی را از دیگر رویکردهای سپاه دانست و با بیان اینکه ارائه تسهیلات به این افراد و معرفی آنها به مرکز از دیگر اقدامات انجام شده بوده است.
وی با اشاره به نیروهای زبده و توانمند در استان همدان، حمایت از آنها را در گرو ظرفیتسازی دستگاههای اجرایی دانست و خواستار توجه به این مهم به منظور توسعه و پیشرفت جامعه شد.
ابوحمزه در ادامه با اشاره به قانون عفاف و حجاب و روند تصویب آن در مجلس شورای اسلامی، افزود: با تصویب این قانون بسیاری از مشکلات کنونی حل شده و میتوان از آمران به معروف و ناهیان از منکر در قالب قانون تدوین شده حمایت کرد.
وی با تأکید بر اینکه تذکر لسانی امری فراگیر و همگانی است، ابراز داشت: نباید کار امر به معروف و نهی از منکر را در قالب تشکیلات قرار داد بلکه فرهنگسازی به منظور تمرکز همه افراد به منظور توجه به آن باید مدنظر قرار گیرد.
دیدگاه شما