به گزارش صبح الوند، محمدجواد بیات با بیان اینکه احیای امر به معروف و نهی از منکر باید در جامعه جدی گرفته شود، اظهار داشت: احیای این واجب فراموش شده دارای برکات بسیاری برای مردم جامعه است که باید مد نظر قرار گیرد.
وی احیای امر به معروف و نهی از منکر و اشاعه آن را در گرو همکاری همه نهادهای جامعه دانست و افزود: در حال حاضر در نواحی 19گانه آموزش و پرورش همدان 877 شورای امر به معروف و نهی از منکر با تذکر لسانی، هدایت و ارشاد دانشآموزان را برعهده دارند.
جانشین دبیر ستاد احیاء امر به معروف استان همدان با بیان اینکه در سطح ادارات نیز 127 شورای امر به معروف و نهی از منکر شکل گرفته، گفت: 52 اتحادیه صنفی نیز دارای شورای امر به معروف و نهی از منکر هستند.
وی از فعالیت پایگاههای آموزشی با موضوع امر به معروف در دانشگاهها خبر داد و افزود: به طور حتم ترویج تذکر لسانی ایجاد امنیت پایدار در جامعه را در پی دارد.
بیات پیشگیری از وقوع جرم و استقرار انضباط اجتماعی را از مزایای احیای امر به معروف عنوان کرد و با بیان اینکه همه باید نسبت به این مسئله حساس باشیم، ابراز داشت: با مشارکت مردم میتوان در این زمینه موفق بود.
وی موضوع تذکر لسانی را تنها مربوط به حجاب و عفاف ندانست و ادامه داد: مقابله با تمام منکرات و احیای تمام معروفات را باید مد نظر قرار داد.
جانشین دبیر ستاد احیاء امر به معروف همدان با تقدیر از نمایندگان مجلس برای تصویب قانون حمایت از امر به معروف و نهی از منکر، افزود: حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر باعث ارتقای سلامت جامعه میشود.
وی تجلیل از بزرگان را مصداقی از امر به معروف و نهی از منکر دانست و با اشاره به اینکه آیتالله مهدوی کنی، یکی از بزرگان نظام و انقلاب بودند، گفت: به منظور قدردانی از خدمات ایشان، چهارم آبان مراسمی برای ایشان در مسجد جامع همدان برگزار میشود.
دیدگاه شما