به گزارش صبح الوند، مديركل امور اجتماعي استانداري همدان در این کارگروه، از تدوين اوليه منشور فرهنگي استان بر اساس نظرات همه مديران و كارشناسان گفت و افزود: ضرورتهاي فرهنگي استان براي اعضاي كارگروه فرهنگي و اجتماعي ارسال شده و طي آن براي هر ضرورت يك دستگاه متولي و چند دستگاه همكار انتخاب شدهاند.
مهرداد نادريفر با بيان اينكه دستگاههاي متولي بايد برنامههاي كوتاه، ميان و بلندمدت خود براي اجرايي شدن اين ضرورتها به استانداري اعلام كنند، افزود: نخستين ضرورت فرهنگي تدوين شده «تقويت ارزشها و مكارم اخلاقي» است كه فرهنگ و ارشاد اسلامي متولي اصلي آن خواهد بود.
وي «گسترش توجه به قرآن در جامعه»، «حذف بدعتها و خرافات از دين»، «مقابله با دروغ، تهمت، رياكاري، سوءظن و بدزباني در جامعه» و «ارتقاي اخلاق كاري و سازماني در ادارات و دستگاههاي استان» و «آموزش فرهنگي استفاده درست از اموال دولتي» را زيرشاخههاي ضرورت تقويت ارزشها و مكارم اخلاقي برشمرد و اظهار كرد: دومين ضرورت فرهنگي كلي استان «صيانت از حقوق شهروندي» است كه «ارتقاي احترام به قانون در جامعه»، «ارتقاي فرهنگ ترافيك»، «تقويت فرهنگ حفاظت از محيط زيست»، «ارتقاي فرهنگ استفاده از اينترنت و فضاي مجازي»، «زدودن نمادهاي بيگانه و غيراسلامي از شهر» و «ترويج فرهنگ مطالعه و كتابخواني» زيرشاخههاي آن هستند.
مديركل امور اجتماعي استانداري همدان با بيان اينكه «اصلاح الگوي مصرف» سومين ضرورت فرهنگي استان است، ارتقاي فرهنگ صرفهجويي در مصرف آب، برق، گاز، افزايش گرايش به مصرف توليدات داخلي در استان و كاهش اشرافيگرايي و تجملگرايي را زيرشاخههاي آن برشمرد و گفت: بهبود روابط اجتماعي و خانوادگي، ارتقاي فرهنگ ايثار و شهادت و احياي سبك زندگي اسلامي و ايراني ديگر ضرورتهاي فرهنگي استان است كه هر يك متولي خاص و دستگاههاي همكاريدهنده مشخصي دارند.
وي خطاب به مديران گفت: براي اجرايي شدن ضرورتهاي ابلاغي از همه ظرفيتها و گروهها استفاده كرده و خود را محدود به گروههاي مشخص شده نكنيد در اين مسير ميتوانيد از ظرفيت سازمانهاي مردمنهاد و ايدههاي خلاقانه و جوان آنها نيز استفاده كنيد.
نادريفر با بيان اينكه فعاليت فرهنگي سواد و سليقه مناسب ميطلبد، ابراز اميدواري كرد: با در نظر گرفتن ضرورتهاي فرهنگي ابلاغي منشور فرهنگي مناسبي براي استان تهيه و تدوين شود.
دیدگاه شما