به گزارش صبح الوند، مرتضی عزالدین در گفتوگو با خبرنگار فارس، اظهار کرد: برداشت محصولات کشاورزی در استان همدان پایان یافته و از هفته آینده انسداد چاههای غیر مجاز آغاز میشود.
وی از تنظیم فرم دادخواست ضرر و زیان به آبخوان و هزینه انسداد برای چاههای غیرمجاز خبر داد و افزود: کاهش شدید منابع آبی بحران کمآبی را دوچندان کرده بنابراین با قدرت و تلاش وافر به انسداد چاههای غیر مجاز پرداخته و هیچ مسامحهای قابل قبول نیست.
مدیرعامل شرکت آبمنطقهای همدان با بیان اینکه مسدود کردن هر چاه بیش از یک میلیون و 200 هزار تومان هزینه در بردارد، تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش 153 حلقه پر شده و طی آن 13 میلیون و 500 هزار متر مکعب آب صرفهجویی شده است.
وی ادامه داد: برای انسداد چاههای غیر مجاز هماهنگی لازم با مراجع قضایی و انتظامی انجام و پیمانکار مناسب این کار نیز از طریق مجاری قانونی انتخاب شده است.
عزالدین با بیان اینکه بیشترین میزان چاههای غیرمجاز که احکام مسدود کردن آنها صادر شده، مربوط به شهرستان کبودراهنگ و رزن است، خاطرنشان کرد: احکام 479 حلقه چاه غیر مجاز صادر شده و آماده انسداد است.
وی در تشریح تعداد احکام صادره برای انسداد چاههای غیر مجاز گفت: در شهرستان بهار 35 حلقه، کبودراهنگ 121 حلقه، رزن 100 حلقه، فامنین 25 حلقه، تویسرکان 22 حلقه، همدان 70 حلقه، اسدآباد 22 حلقه، ملایر و نهاوند هر کدام با 42 حلقه چاه غیر مجاز وجود دارد که مکاتبات لازم با دستگاه قضایی برای انسداد آنها انجام شده است.
دیدگاه شما