اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

23. مهر 1393 - 5:12   |   کد مطلب: 8355
رئيس پليس فتاي استان گفت: كاربران در فضاي مجازي براي امنيت خود سطح اطلاعات و دانش خود را ارتقا دهند.

به گزارش صبح الوند، سرهنگ اكبر امینی در سلسله نشست‌هاي آموزش شهروندي به مناسبت هفته نيروي انتظامي كه در فرهنگسراي راه كربلا برگزار شد به تهديدات فضاي مجازي اشاره كرد و افزود: شكل گرفتن فضاي مجازي كه تمامي حوزه‌هاي اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي و... را تحت تأثير قرار داده با برخي ناهنجاري‌ها روبروست كه افراد مخصوصاً خانواده‌ها در رابطه با فرزندانشان از آن بي‌اطلاعند و همين بي‌اطلاعي بين خانواده‌ها و فرزندان يك شكاف ديجيتالي را به وجود آورده است.

وی با بيان ويژگي‌هاي فضاي سايبري از جمله جهاني و فرامرزي بودن، دسترسي آسان به اطلاعات، جذابيت و تنوع آن اظهار داشت: 75 درصد كشور ما به طور متوسط وابسته به اينترنت و اين فضا هستند.

رئيس پليس فتاي استان به موفقيت و نفوذ كشورهاي غربي و دشمنانمان در بخش فرهنگي اشاره كرد و گفت: دشمن كه در بحث سياسي و اقتصادي نتوانسته كاري از پيش ببرد از طريق فرهنگ وارد شده و با اهداف سوء خود مخصوصاً بر نوجوانان ما تأثيرات نابهنجاري گذاشته است، بنابراين وظيفه ما در اين زمينه بسيار سنگين است و انتظار مي‌رود خانواده‌ها سواد رايانه‌اي و ديجيتالي خود را بالا ببرند.

وي از استفاده كاربران از فضاي اينترنت سخن گفت و ابراز داشت: 6/26 درصد دنبال مسائل غيراخلاقي‌اند، 35 درصد به دنبال دوستي‌هاي اينترنتي و شبكه اجتماعي و 35 درصد بدون هدف استفاده مي‌كنند.

امینی از مخوف‌ترين شركت‌هاي اينترنت متعلق به آژانس امنيتي آمريكا به نام NSA سخن گفت و اظهار داشت: در اين آژانس هر سه ساعت بايد اطلاعاتي معادل كل كتابخانه كنگره آمريكا را تحت كنترل داشته باشد. همين NSA مي‌تواند 50 درصد ترافيك جهاني را تجزيه و تحليل و غربال اوليه كند. در 20 كشور دنيا شنود دارد، ماشين‌هاي رمزگشايي اين آژانس 70 هزار ميليارد حالت رمزگشايي و پردازش دارند.

وی از روند انگيزشي جرايم سايبري در دنيا در سال 2013 خبر داد و عنوان كرد: 54 درصد در حوزه بخش مالي، 26 درصد در بخش ضداخلاقي، 9 درصد سرگرمي، 8 درصد انتقام‌جويي، 3 درصد ساير جرايم كه در ايران به دليل عدم آگاهي 81 درصد اين جرايم، جرايم مالي است.

رئيس پليس فتاي استان از يك گزارش تحقيقاتي در استفاده از جرايم بلوتوث اينگونه سخن گفت كه طبق اين گزارش در طي 15 روز در متروي تهران در بلوتوث‌هاي رد و بدل شده 62 درصد آن از بحث‌هاي جنسي، 4 درصد موسيقي، 5 درصد عاشقانه و... گزارش شده است.

وي اضافه كرد: وب‌گردي در بين جوانان 35 درصد بي‌هدف، 31 درصد دوستي‌هاي اينترنتي، 27 درصد غيراخلاقي و فقط 7 درصد مطالب علمي و پژوهشي‌اند.

امینی ضمن ابراز نگراني و تأسف، نوجوانان، افراد داراي كمبودهاي رواني و جسمي و افراد بي‌اعتقاد را در معرض خطر دانست و گفت: اگر ما بتوانيم پايه‌هاي ديني و اعتقادي را در خانواده‌ها نهادينه كنيم بسياري از اين مشكلات قابل حل شدن است.

وي در پايان سخنان خود راهكارهايي را در محيط خانواده، آموزشي و مراكز اداري در اين خصوص بيان كرد و مخصوصاً از خانواده‌ها انتظار داشت كه بر فرزندان نظارت كامل داشته باشند و سواد ديجيتالي خود را بالا ببرند./هگمتانه

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان