به گزارش صبح الوند، علی تعالی در جلسه کارگروه تخصصی مدیریت بحران اظهار داشت: مدیران ارگانهای مختلف ، باید لزوم پرداختن به این امر مهم را درک کنند و با شرکت مستمر در جلسات مربوطه، زمینه ایجاد هماهنگی سایر نهادها را فراهم سازند.
وی برگزاری جلسات منظم کارگروه تخصصی مدیریت بحران را تمرینی برای هماهنگی مدیران و نمایندگان آنها اعلام کرد و گفت: با بررسی امکانات و فرصتهای موجود و شناسایی و رفع نواقص، گام مهمی در هم گرایی مدیران برداشته میشود.
فرماندار همدان با بیان اینکه با عدم هماهنگی بین سازمانها با وجود امکانات بسیار در هنگام بروز بحران، آسیبها و خسارات وارده چند برابر خواهد شد، اظهار داشت: با توجه به جمعیت 600 هزار نفری مرکز همدان، لزوم بهرهگیری از ظرفیتهای سایر نهادهای شهرستان ازجمله پادگانهای نظامی ، باید در دستور کار قرار گیرد.
وی شکلگیری مراحل مدیریت بحران را ، سه مرحله اعلام کرد و افزود: مدیریتها باید بر اساس سه مرحله ، قبل از بحران، حین بحران و بعد از وقوع بحران تقسیم شوند و با رعایت تعامل وظایف خود را در هر مرحله به خوبی انجام دهند.
فرماندار همدان همچنین اذعان کرد: باید از ظرفیت رسانهها و صدا و سیما نیز برای آموزش مباحث پیشگیری قبل از بروز بحران و خدماترسانی در حین وقوع بحران استفاده کنیم.
وی با بیان این مطلب تصریح کرد: بخشداریها و دهیاریها نیز باید آموزش نیروهای تیم مدیریت بحران خود را با برنامه آغاز کنند، چرا که روستاها از جمله مناطق حساس و حادثهخیز هستند و ایجاد زمینه مناسب برای امدادرسانی به اینگونه مناطق امری ضروری است.
دیدگاه شما