به گزارش صبح الوند، عبدالحسین مرادی در کنفرانس علمی یکروزه پیامدهای سوءمصرف مواد مخدر، روانگردان و پیشگیری از آن در مرکز آموزشی درمانی فرشچیان همدان، اظهار داشت: اکتفا کردن به دانستن آمار کافی نیست؛ بلکه یک حرکت جهادی و بسیجی را میطلبد و نخبگان جامعه باید راهکار ارائه دهند.
وی با اشاره به فرمایشات امام خمینی (ره) مبنی بر این اینکه نجات یک معتاد نجات یک جامعه است، افزود: اگر تلاشی در این راه صورت میگیرد، حرکتی بسیار عمیق در راه پیشرفت کشور است.
این مسئول در رابطه با اهمیت اقتصاد مقاومتی نیز عنوان کرد: نیروی انسانی عامل اصلی و زیربنایی رشد و توسعه است و اقتصاد مقاومتی را انسانها باید رقم بزنند.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان همدان با اشاره به آثار سوء مواد مخدر، یادآور شد: امروز خسارتهای اجتماعی، اقتصادی، امنیتی که موادمخدر بر نظام وارد میکند را مشاهده میکنیم و باید هزینههای سنگینی برای مبارزه، درمان و پیشگیری با مواد مخدر گذاشته شود.
این مسئول، ایران را پیشگام در مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد و گفت: تقدیم 4 هزار شهید و 12 هزار جانباز هزینههایی است که نظام پرداخت کرده تا بتوانیم از شخصیت و کرامت انسانها دفاع کنیم.
مرادی با بیان اینکه نرخ شیوع اعتیاد در کشور 6/2 است، عنوان داشت: این نرخ در همدان 4/2 است که در مقایسه با کشور کمتر بوده و دلیل آن این است که همدان دارای مجاهدین بوده، بنابراین کمتر گرفتار مواد مخدر شده است؛ اگرچه به این آمار بسنده نمیکنیم.
وی بیان کرد: کار ما تصمیمسازی و برنامهریزی است که پایه و اساس برنامهریزی مبتنی بر شناخت تهدیدات و فرصتها است، بنابراین چگونگی استفاده از فرصتها و مبارزه با تهدیدات اساس باید اساس کارها باشد.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان همدان، اولویت فرهنگی و پیشگیری یک اصل برای مبارزه با موادمخدر دانست و افزود: باید وظایف دستگاههای مختلف و اقشار در این زمینه مدنظر قرار داد و توقع ما این است که همه اقشار و نخبگان در این عرصه ورود پیدا کنند.
مرادی از نخبگان خواست تا در این زمینه راهکار ارائه دهند و اظهار کرد: استان همدان استانی ناامن برای قاچاقچیان مواد مخدر شده است و بسیاری از کشفیات مواد مخدر در مسیر استان همدان صورت گرفته، به طوری که قاچاقچیان مسیر خود را از همدان تغییر دادند.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان همدان عنوان کرد: باید بررسی کرد که مراکز درمانی همانند داروخانه عمل نکنند و خدمات مددکاری و حمایتی ویژهای از ترککنندگان مواد مخدر داشته باشند.
این مسئول در پایان گفت: مبارزه با مواد مخدر یک بُعدی نبوده، بلکه همه ظرفیتها باید فعال شود؛ به خصوص شهرداریها و شورای شهر در زمینه ایجاد مراکز تفریحی و ورزشی برای اوقات فراغت جوانان برنامهریزیهای قویتری داشته باشند.
دیدگاه شما