اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

9. مهر 1393 - 20:25   |   کد مطلب: 8182
کارگردان نمایش «آقای نقاش و بچه‌ها» اجرای عمومی تئاتر در استان‎ها را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: به طور حتم این اتفاق خوشایند زمینه را برای تقویت کارها و رفع نقاط ضعف مهیا می‌کند.

به گزارش صبح الوند به نقل از ستاد خبری جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، محمدرضا مظفری که «آقای نقاش و بچه‌ها» در بیست و یکمین جشنواره تئاتر شرکت کرده، اظهار کرد: این نمایش برای بخش خردسال آماده شده و به مرحله نهایی جشنواره راه یافته است.

وی که مربی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است، با تدکید بر ضرورت انجام برنامه های فرهنگی از سنین پایه گفت: کار برای خردسال، کودک و نوجوان دارای اثرات تربیتی فوق‌العاده‌ای است که نباید بی‎تفاوت از کنار آن گذشت.

کارگردان نمایش «آقای نقاش و بچه‌ها» با اشاره به گوشه‌ای از داستان این نمایش تصریح کرد: نمایش در مورد یک آقای نقاش و دو فرزندش است که برای ترغیب بچه‌ها به کارهای پسندیده، کارهای خوب آنها را نقاشی کرده و نگه می‌دارد اما کارهای بد آنها را بعد از نقاشی به سطل آشغال می‌اندازد.

وی با بیان اینکه در این نمایش به ضرورت انجام کارهای خوب و کمک به دیگران توجه شده، اظهار کرد: در پایان نمایش از تماشاگران نیز دعوت می‌شود برای رونمایی از نمایشگاه کارهای خوب به روی سن آمده و در این کار مشارکت داشته باشند.

مظفری بکارگیری رنگ‎های شاد و موسیقی را یکی از جذابیت‎های این نمایش دانست و ادامه داد: استفاده از تئاتر با بهره‌گیری از این مولفه‌ها زمینه را برای جذب کودکان به ویژه خردسالان به این ابزار آموزشی را مهیا می‎کند.

وی اجرای عمومی تئاتر در استان‎ها را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: به طور حتم این اتفاق خوشایند زمینه را برای تقویت کارها و رفع نقاط ضعف مهیا می‌کند.

کارگردان نمایش «آقای نقاش و بچه‌ها» در خصوص شعار امسال جشنواره با عنوان «هویت، امروز و فردا» گفت: به طور حتم هنر تئاتر در این مسیر و تبیین آن به جامعه، می‎تواند نقش بالایی داشته باشد اما به نظر می‎رسد برای خردسالان نمی‌توان جنبه‌های هویتی را توضیح داد با این حال زمینه برای کودکان و نوجوانان مهیاتر است.

وی با بیان اینکه این امر نیز باید با زبان ساده و روان مطرح شود، افزود: بحث های هویتی یکی از مباحث مهم جامعه است که باید نسبت به آن حساس بود.

مظفری در بخش دیگری از سخنانش خواستار استفاده از داستان ها و ادبیات عامیانه و فولکلور و استفاده از آنها در قالب تئاتر شد و گفت: این موضوعات را می‎توان تبدیل به کارهای تئاتر کرده و فرهنگ اسلامی ـ ایرانی خود را به کودک و نوجوان منتقل کرد.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان