به گزارش صبح الوند، پژوهشگران به زنان میانسال و سالمند توصیه اکید میکنند برای پیشگیری از بروز سکته مغزی حتما مصرف موز را در رژیم غذایی خود قرار دهند.
گفتنی است، محققان این نتایج را با تحقیق بر روی 90 هزار زن میانسال و سالمند در رده سنی 50 تا 79 سال بدست آوردهاند.
زنانی که موز در رژیم غذایی آنها وجود ندارد تا احتمال 72 درصد احتمال دارد، دچار سکته مغزی شوند.
در عین حال براساس تحقیقات همسو، مصرف پتاسیم بیشتر در رژیم غذایی میتواند برای جلوگیری از افزایش فشارخون در افراد مفید باشد.
دیدگاه شما