اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

17. شهريور 1393 - 5:31   |   کد مطلب: 7748
به راستي حضرت امام چه کرد که اين‎گونه مورد غيظ و غضب عده‎اي قرار گرفته که پس از ۳۵ سال از پيروزي انقلاب اسلامي و تجلي عظمت او اين‎گونه خاک بر چهره خورشيد مي‎پاشند؟ آيا اين فاجعه، رخدادي تصادفي و هيجاني است يا در پس آن دسيسه‎اي بزرگ‎تر و توطئه‎اي عميق‌تر نهفته است؟ رسالت ما چيست و در برابر ساحت نوراني امام چه تکليف و وظيفه‎اي داريم؟

پایگاه خبری تحلیلی صبح الوند - علیرضا زاکانی: اين روز‎ها چهره کريه و زشت عده‎اي معلوم‌الحال از پس شبکه‎‎هاي اجتماعي رخ نمود و در قالبي طنزگونه تلاش کرد چهره مشعشع بنيانگذار انقلاب اسلامي ايران را مخدوش کرده و ضمن قبح زدايي از مواجهه تمسخر‎آميز با فاتح ميليارد‎ها قلب مسلمان و مستضعف جهان، از روح خدا، خميني بت‌شکن انتقام بگيرد و موقعيت ممتاز حضرتش را به خيال خام خويش متزلزل سازد.

به راستي حضرت امام چه کرد که اين‎گونه مورد غيظ و غضب عده‎اي قرار گرفته که پس از ۳۵ سال از پيروزي انقلاب اسلامي و تجلي عظمت او اين‎گونه خاک بر چهره خورشيد مي‎پاشند؟ آيا اين فاجعه، رخدادي تصادفي و هيجاني است يا در پس آن دسيسه‎اي بزرگ‎تر و توطئه‎اي عميق‌تر نهفته است؟ رسالت ما چيست و در برابر ساحت نوراني امام چه تکليف و وظيفه‎اي داريم؟

الف) امام به‎عنوان احياگر اسلام ناب محمدي(صل الله عليه و آله و سلم) اسباب غلبه جبهه حق را بر باطل فراهم کردند و در دوران غفلت و سردي روزگار با روح‌الله خود به‎جامعه، جاني دوباره بخشيدند و با تمسک به حبلالله قيام و استقامت ورزيدند و دين خدا را ياري کرده و با بيداري مسلمين و مستضعفين، امام و پيشواي آنان شدند، از همين روست که خفاشان تاب ديدن ايشان و انقلابش را ندارند و براي انتقام از خلف صالح امام و پيروان راستين بنيانگذار کبير انقلاب اسلامي لحظه شماري مي‎کنند. دقت در راه طي شده عمق کينه‌توزي دشمنان اسلام ناب را نشان مي‎دهد.

ب) انقلاب اسلامي در سال ۱۳۵۷ در ايران به پيروزي رسيد و نظام سلطه را در مباني نظري و در عرصه عملي به چالش کشيد. حضرت امام خميني(قدس سره) در برابر مکتب ليبرال سرمايه‎داري غربي با شعار آزادي و سرمايه‎گذاري بيش از ۴۰۰ سال ايشان و در مقابل تلاش ۷۰ ساله مکتب سوسياليسم با شعار برابري و مساوات، اسلام ناب محمدي(صل الله عليه و آله و سلم) را مطرح کردند و با پيام معنويت و بازخواني مسئوليت‎‎هاي دين اسلام راستين در حوزه فردي و اجتماعي و ارائه تعريف درستي از آزادي و عدالت، مباني نظري نظام سلطه را متزلزل کردند و در عمل هم با شعار نه شرقي و نه غربي خويش، ضمن تاکيد بر استقلال کشور‎ها و عدم وابستگي ملت‎ها نحوه مبارزه را ديگرگون ساختند و راه جديدي را فراروي جامعه بشري گشوده روح تازه‎اي را در کالبد حق‎جويان جهان دميدند.

از اين‌رو پيام اعتقادي، فرهنگي و عقلاني ايران اسلامي زلزله‎اي بر پايه‎‎هاي استکبار افکند و در سايه الطاف الهي، امروز کانون اين تحول خدايي در سطح جهاني توانمندتر از هميشه، به‎صورت زيبايي راه «تقابل» با فرهنگ سلطه‎پذيري و فراتر از آن مقابله با سلطه‌گران براي اضمحلال آن‎ها را در پيش گرفته و به تقويت جبهه سلطه‌ستيزان مي‎پردازد.

ج) تا پيروزي انقلاب اسلامي، حاکميت اسلام آمريکايي در کشور‎هاي اسلامي، در دو قالب اسلام متحجر و اسلام سکولار، رخ نمايي مي‎کرد و از سال ۱۳۵۷ با تجلي اسلام ناب محمدي(صل الله عليه وآله وسلم) در ايران، عملا جهان اسلام شاهد رقابت اين سه‎گانه است.
امروز ايران اسلامي با تمسک به اسلام ناب و با تشکيل «محور مقاومت» و پيگيري وحدت جهان اسلام و آزادي قدس شريف با ارائه الگويي اعتقادي، حماسي و عقلاني به مسلمانان و مظلومان و نمودي جامع از تکيه به اسلام عزيز و تاکيد بر عزت‎مداري، استقلال‎جويي، آزادي‎طلبي و پيشرفت‎خواهي توانسته است راه اعتلا و ترقي خويش را در جهان اسلام طي کند و الگويي شود که اينک تجلي آن در غزه، غيرت و مقاومت کاشته و افتخار و سربلندي و عزت برداشت مي‌کند.

د) بنيانگذار کبير انقلاب اسلامي حضرت امام خميني (رحمت‎الله عليه) قبل از پيروزي انقلاب اسلامي با چهار گروه در انديشه و روش به مبارزه پرداختند:

۱. عناصر وابسته، فراماسونر و حامي رژيم سفاک پهلوي با تفکر باستان‎گرايانه و فرصت‎طلبانه که مقوم دستگاه ستم‎شاهي بودند؛

۲. گروه‎‎هاي اسلامي متحجر و غيرانقلابي که بيشترين ضربه را به انقلاب و امام (ره) زده و اساسا قائل به مبارزه با طاغوت براي رفع فساد و ستم نبودند؛

۳. ملي‎گرا‎ها و گروه‎‎هاي التقاطي اسلامي‌‎غربي(نهضت آزادي) که مبارزه پارلمانتاريستي را ترويج و درخواست اصلاحات با حضور شاه را داشتند؛

۴. گروه‎‎هاي التقاطي اسلامي‎شرقي(منافقين) و گروه‎‎هاي الحادي(فدائيان و... ) که هر دو دسته حرکت‎‎هاي کور مسلحانه را پيشه‎ کردند.

پس از پيروزي انقلاب نيز ضديت با نظام اسلامي به‎طور بالفعل يا بالقوه در چهره اين عناصر مشخص و آشکار شد و تا‎کنون جنايت‎‎ها و خيانت‎‎هاي متعددي از آن‎ها برعليه اسلام عزيز، نظام اسلامي و مردم شريف ايران اسلامي به‎عنوان پايه غيرخودي‎‎ها رقم خورده است. طي ۳۵ سال گذشته افراد و گروه‎‎هايي که به دلايل مختلف و متفاوت با روند روبه رشد اما سخت انقلاب اسلامي همراهي نکرده و به‎عنوان ريزش‎‎هاي انقلاب به کاروان چهار‎گانه فوق‎الذکر پيوستند و با وجود اختلافات نظري و عملي مختلف پس از چهار نشست مقدماتي در تابستان ۱۳۹۱ در پاريس به وحدت رسيده و هماهنگي لازم براي فعال کردن همه گسل‎‎هاي مذهبي، قومي، فرهنگي، سياسي، اجتماعي، امنيتي و... در ايران را در دستور کار خود قرار دادند.

حال با توجه به مطالب فوق نبايد انتظار داشت تا دشمنان اسلام عزيز و ملت نجيب و رشيد ايران سرفراز، از هر فرصتي براي ضربه زدن به روح خدا استفاده نکنند و اين‎گونه انتقام کور نگيرند.

هـ) اتفاق رخ داده در شبکه‎‎هاي اجتماعي و حجم بالاي اهانت‎ها به مقتداي مسلمين، حکايت از برنامه‎ريزي دقيق و ناجوانمردانه‎اي دارد که قلب تپنده اسلام را نشانه رفته است. تلقي هيجاني بودن کاربران و پرداختن از بعد طنزانگاري موضوع، امري ساده‎انگارانه يا هوشمندانه در جهت قبح‌زدايي از اين جنايت بزرگ و نابخشودني است که بي‎شک دستگاه‎‎هاي ذيربط براي پيگيري آن مسئوليت سنگيني دارند. اين موضوع با وجود همه سياهيهايش حاوي درسهاي بزرگي نيز براي مسئولان فرهنگي کشور بود تا جايي که متوليان فرهنگ کشور در دولت چشم به واقعيات تلخ فضاي مجازي نبسته و با شعارهاي سطحي، خاطرات رقابتهاي انتخاباتي را زنده نکنند.

آيا وقت دقت در مسئوليتهاي خطيري که در قبال اسلام عزيز و ايران سربلند داريم نرسيده است که اينگونه با ميراث حضرت امام(رحمه‌الله‌ عليه) و شهدا بازي کرده و چشم بر واقعيت‌هاي تلخ و خطرات محيط پيراموني مي‌بنديم. به‌راستي اگر متوليان امر در زمان تمسخر يکي از بستگان نسبي حضرت امام و بيان خاطرات غلط و نامربوط با ايشان برخورد ميکردند امروز راهي براي توجيه برخي سادهدلان قرار ميدادند تا از قِبل آنان دشمنان قسم خورده اسلام اينگونه هتاکانه بر چهره تابناک حضرت روح‌الله خنج کشند. آيا نبايد دقت کرد که اين هجمه سخيف، مقدمه چه برنامه و فاجعه‌آفريني بزرگتري است که بايد راه را بر کجراهه و پرتگاه آن بست و مسير درست را نمايان ساخت.

و) به نظر مهمترين وظيفه امروز ما اولا روشنگري در ارتباط با عمق فاجعه رخ داده و زشتي و پليدي اتفاقات رقم خورده در فضاي مجازي برعليه بنيانگذار کبير انقلاب اسلامي و صدها و هزاران بار خطرات بيشتر موجود در اين محيط است که تبيين آن ضروري است و دقت در ايجاد زيرساختهاي مناسب براي بهرهمندي از مواهب بسيار، آن را ميطلبد.

ثانيا دقت در شناخت درست حضرت امام و ساختن خويش مطابق با انتظار ايشان، وظيفهاي سنگين بر همه دوستداران اوست که اين عبدصالح خدا را قدري شناختند و به او اقتدا کردند و همنوا با صلاي بتشکنانهاش بر سر مستکبران فرياد کشيدند و ابهت طاغوت زمانه را شکستند.

نکته ديگر توجه به ارائه مختصات دقيق انديشه و ميزاني است که رهبر معظم انقلاب اسلامي(مدظله‌العالي) از امام عزيز نمايان ساختند و آن را ميزاني براي همه مسئولان و دلدادگان حضرتش در رهروي درست از طريق روح خدا قرار دادند و نهايتا اين که به فرموده مقتداي رهروان اسلام عزيز، راه امام راه ما، هدف او هدف ما و رهنمود او مشعل فروزنده ماست.
منبع: هفته نامه پنجره

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان