اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

12. شهريور 1393 - 6:40   |   کد مطلب: 7664
کادرفنی تیم ملی فرنگی از مسابقات جهانی قبل تا اعزام به جهانی ۲۰۱۴ چهار بار تغییر کرد و باید دید با چنین شرایطی دوباره این رشته حرف برای گفتن در ازبکستان خواهد داشت؟

 

به گزارش صبح الوند به نقل از دانا، خیلی دور نیست روزهایی که کشتی فرنگی سال‌ها در مسابقات جهانی بی آنکه نتیجه‌ای بگیرد، حضور پیدا می‌کرد و تنها این تک‌ستاره ها بودند که گاهی این تیم را صاحب مدال می‌کردند.

تاریخ کشتی فرنگی ایران تا همین مسابقات جهانی ۲۰۰۵ مجارستان، پر بود از این تک ستاره‌ها و تک مدال‌ها چون مرحوم فیروز علیزاده، رحیم علی‌آبادی و حسن رنگرز، اما انگار رود دانوب و بوداپست بخت این رشته را باز کرد و بعد از آن فرنگی هم به رشته‌های مدعی ایران در مسابقات جهانی و المپیک تبدیل شد.

این روند ادامه داشت و در سال‌های اخیر فرنگی‌کاران کارنامه خوب و موفقیت آمیزی از خود بر جای گذاشتند و حتی چند سالی هم بهتر از آزاد نتیجه گرفتند تا همه نگاه‌ها را به خود معطوف کنند.

اما این روزها امید خیلی زیادی نسبت به این تیم وجود ندارد و خیلی از کارشناسان، کار این تیم را در جهانی ازبکستان سخت می دانند و در مقابل معتقدند که کشتی آزاد اردوهای بدون حاشیه و منظم و خوبی را پشت سر گذاشته و با وجودی که مربیانش می‌گویند اولویت‌شان بازی‌های آسیایی است و چهار مهره جدید و کم تجربه در ترکیب خود دارند، اما باز هم امیدواری نسبت به این تیم وجود دارد.

در مقابل کشتی فرنگی بیش از هر چیزی در یک سال گذشته دچار درگیری‌های فنی و حاشیه ای بوده است.

از این حاشیه ها همین بس که این تیم در یک سال اخیر چهار کادرفنی را به خود دیده است. حالا درگیری لفظی با وزیر ورزش به کنار!

فرنگی کاران با هدایت عبدالله چمن‌گلی در مسابقات جهانی ۲۰۱۳ حضور پیدا کردند، بعد از آن محمد بنا هدایت این تیم را برعهده گرفت و در آستانه جام‌جهانی از همراهی این تیم خودداری کرد و ناصر نوربخش سرمربی این تیم شد.

نوربخش هم سرمربی‌ای موقت بود و بعد از آن هدایت تیم به احد پازاچ سپرده شد که اکنون تیم با او و ناصر نوربخش، مهدی محمدی و مسعود هاشم‌زاده روانه جهانی می‌شود.

از این جمع پازاچ که مدت‌ها از کشتی دور بوده، محمدی و هاشم‌زاده هم هنوز عرق کشتی‌گرفتن‌شان خشک نشده و هیچ دوره مربیگری را پشت سر نگذاشته‌اند و یکسره به کادر فنی تیم ملی بزرگسالان فرا خوانده شده‌اند.

جدا از این تغییرات، کشتی فرنگی مدتی‌ هم درگیر حاشیه‌های مربوط به انتقادهای سعید شیرزاد و مهرداد قلاوند بود که با حذف هر دوی آنها از کادر مربیگری به پایان رسید.

در کنار همه این موارد، دو دوپینگ شوکه‌کننده امیر علی‌اکبری و طالب نعمت‌پور در یک سال اخیر را هم باید به مصائب این رشته اضافه کرد و اینکه بعد از کناره‌گیری محمد بنا، تا مدت‌ها کشتی گیران درگیر این موضوع بودند و فدراسیون با میانجی‌گری آنها را به اردو بازگرداند.

با این شرایط باید دید کشتی در مسابقات جهانی چه نتیجه‌ای میگیرد، گرچه برای مسئولان ورزش، میدان بزرگ‌تر، بازی‌های آسیایی است و کارنامه گوش‌شکسته‌ها در آن میدان بیشتر اهمیت دارد.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان