به گزارش صبح الوند، حمیدرضا نيكداد اظهار کرد: در راستاي مديريت فشار شبكه توزيع آب شهر همدان كه تاثير قابل توجهي در مقابله با بحران كم آبي شهر همدان دارد، 13 دستگاه فشارسنج لاگردار بر روي دستگاه هاي فشارشكن موجود در سطح شهر همدان نصب شد.
وی ادامه داد: دستگاه هاي مذكور داراي ديتالاگر(ثبت كننده اطلاعات) بوده و اطلاعات ورودي و خروجي فشار شكن را به كامپيوتر مركزي ارسال مي کنند.
معاون بهره برداري شركت آب و فاضلاب استان همدان از ارسال و دريافت اطلاعات با استفاده از سيستم GPRS خبر داد و تصریح کرد: در نهايت با استفاده از نرم افزار تحت وب اطلاعات فشار به صورت آنلاين نيز قابل مشاهده است.
وی خاطرنشان کرد: در صورت مونيتورينگ آنلاين فشار شبكه توزيع آب هر گونه تغييرات احتمالي شناسايي شده و قبل از به وجود آمدن خسارت، اعتراضات مردمي و هدر رفت آب اقدامات لازم در اسرع وقت برای بررسي و رفع نواقص به وجود آمده در شبكه توزيع انجام مي شود.
دیدگاه شما