به گزارش صبح الوند به نقل از فارس، صادق فریدی در نشستی با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه سوخت نیروگاههای تولید برق، جایگاههای سی.ان.جی، بنزین، صنایع و برخی از مردم توسط شرکت نفت تأمین میشود، اظهار کرد: در سالهای گذشته به دلیل نبود گاز طبیعی، میزان مصرف سوختهای فسیلی بیشتر از امروز بود.
وی با بیان اینکه بهسازی مصرف سوخت باید صورت گیرد تا میزان سوخت فسیلی بیشتری در کشور ذخیره شود، افزود: در حال حاضر سیاستها بر اساس استفاده بیشتر از گاز طبیعی و استفاده کمتر از بنزین و نفت گاز است و به همین دلیل سوخت سی. ان. جی نیز برای خودروها تعبیه گردید و به یکی از سیاستهای موفق وزارت نفت تبدیل شد.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه همدان با تأکید بر اینکه یک انبار تدارکاتی و سه انبار منطقهای وظیفه ذخیره و یا انبار فرآوردهای نفتی در همدان را انجام میدهند، تصریح کرد: شرکت نفت همدان تأمین سوخت استانهای همدان، کردستان، کرمانشاه، آذربایجان غربی و زنجان را بر عهده دارد.
وی با اشاره به اینکه در پنج ماه اول سال جاری 194 میلیون لیتر بنزین در استان همدان مصرف شده، خاطرنشان کرد: میزان مصرف بنزین در پنج ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال قبل با پنج درصد افزایش روبهرو بوده است.
فریدی میزان مصرف نفت گاز در پنج ماه نخست سال 92 را در استان همدان 261 میلیون لیتر اعلام کرد و افزود: در پنج ماه سال جاری میزان 264 میلیون لیتر نفت گاز در استان همدان مصرف شده که نسبت به سال گذشت یک درصد افزایش یافته است.
وی درباره میزان مصرف نفت سفید در استان نیز گفت: در پنج ماه سال جاری 10 میلیون لیتر نفت سفید در استان همدان مصرف شده که نسبت به 13 میلیون لیتر مصرف نفت سفید در مدت مشابه سال گذشته 19 درصد کاهش یافته است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه همدان با اشاره به اینکه میزان مصرف نفت کوره در پنج ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته 34 درصد کاهش داشته است، ادامه داد: در پنج ماه نخست سال گذشته 390 میلیون لیتر نفت کوره در استان مصرف شده و در سال 93 به 258 میلیون لیتر رسیده است.
وی با بیان اینکه در سال 1392، 13 هزار تن گاز مایع در پنج ماه اول سال مصرف شده، خاطرنشان کرد: در پنج ماه نخست سال جاری میزان مصرف گاز مایع نسبت به مدت مشابه سال گذشته نیم درصد کاهش یافت و به 12 هزار تن رسید.
فریدی افزایش مسافرتها، افزایش میزان حمل و نقل در تابستان به ویژه تعطیلات عید سعید فطر را دلیل افزایش مصرف بنزین و نفت گاز در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته دانست و گفت: 67 باب جایگاه بنزین و گازوئیل و 44 باب جایگاه سی. ان. جی در استان همدان قرار دارد که 21 باب آن تنها مختص سی.ان.جی بوده و 23 جایگاه نیز دو منظوره است.
وی با تأکید بر اینکه در یک سال اخیر شرکت نفت منطقه همدان در سطح استان و منطقه پروژههای عمرانی فراوانی انجام داده، تصریح کرد: در مدت زمان شروع کار دولت یازدهم 28 میلیارد ریال پروژه عمرانی انجام شده و برای سال جاری نیز 23 میلیارد ریال پیش بینی شده که مقداری از آن انجام و باقی مانده آن تا پایان سال اجرایی خواهد شد.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه همدان ادامه داد: انبار تدارکاتی جوکار ملایر با ظرفیت 80 میلیون لیتر با 98 درصد پیشرفت فیزیکی تا پایان سال با اعتبار 180 میلیارد ریال به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه ساختمان جدید اداری برای شرکت نفت به منظور ساماندهی پرسنل و ارائه خدمات بهتر احداث خواهد شد، افزود: این پروژه یکی از مصوبات سفر هیئت دولت وقت به استان همدان بوده که در یک ماه آینده، کار اجرایی آن آغاز خواهد شد.
فریدی از ساخت ورزشگاه 15 هزار نفری صنعت نفت در استان خبر داد و گفت: زمین این ورزشگاه با مساحت سه هکتار، توسط شرکت پخش ملی فرآوردههای نفتی منطقه همدان و بودجه ساخت توسط شرکت گاز تأمین خواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه حمل و نقل فرآوردههای نفتی توسط تریلی نفتکش انجام میشود، خاطرنشان کرد: 9 دستگاه نفتکش 10 چرخ سوخت مورد نیاز مصرف کنندههای عمده را تأمین میکند و 17 دستگاه نفتکش، شش چرخ به مصرف کنندگان جزو خدمات میدهند.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه همدان تأکید کرد: جایگاههای سی.ان.جی در دو سال گذشته بدهی به شرکت نفت ندارند و آنچه وجود دارد مربوط به قبل از این دو سال است.
وی با تأکید بر اینکه قاچاق سوخت در استان همدان صورت نمیگیرد و هیچ مخزنی از مرز با مبدأ همدان خارج نمیشود، تصریح کرد: سوخت خارج از شبکه در استان همدان از سوی برخی از افراد توزیع میشود اما هیچگونه قاچاقی صورت نمیگیرد.
فریدی با اشاره به اینکه دو باب جایگاه سی.ان.جی در حال احداث در همدان وجود دارد، یادآور شد: همدان آمادگی احداث یک جایگاه سی.ان.جی در جنوب شهر را دارد که متقاضیان بخش خصوصی میتوانند تقاضاهای خود را ارائه دهند.
دیدگاه شما