اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

30. مرداد 1393 - 6:11   |   کد مطلب: 7444
معاون فناوری اطلاعات و آمار جمعیتی استان همدان خواستار ثبت نام سریع افراد 15 ساله، جهت دریافت کارت ملی هوشمند شد.

به گزارش صبح الوند، حسین اسماعیلی افزود: افراد می توانند با مراجعه به سایت NCR.IR هر چه سریعتر نسبت به انجام پیش ثبت نام اولیه خود اقدام و با اخذ نوبت در یکی از دفاتر پستی، پیشخوان و ثبت احوال اقدام کنند.

وی تاکید کرد: در حال حاضر فقط برای افراد 15 ساله و کسانی که نام و نام خانوادگی خود را تغییر داده اند کارت ملی هوشمند صادر می شود.

وی خاطرنشان کرد: از نه هزار درخواست جهت دریافت کارت ملی هوشمند چهار هزار کارت تحویل داده شده و سه هزار کارت نیز آماده تحویل است.

اسماعیلی کارت ملی هوشمند را کلیدی برای ورود به دولت الکترونیک دانست و افزود: این کارت حرکتی به سوی جامعه اطلاعاتی و ورود به فضای دیجیتال بوده که موجب توزیع عادلانه فرصت ها و کاهش بسیاری از هزینه های دولت است.

وی ادامه داد: کارت ملی هوشمند امکان ارائه خدمات به روشی ساده، سریع و با کیفیت بالا به مردم با زیر ساخت تحقق دولت الکترونیک است.

وی گفت: دولت الکترونیک این امکان را به مردم می دهد تا افراد با بهره گیری بالا و بدون مراجعه فیزیکی و کاهش تردد درون شهری و برون شهری بیشترین خدمات را دریافت کنند.

اسماعیلی از امنیت 100 درصدی کارت ملی هوشمند خبر داد و گفت: در زمان دریافت خدمات علاوه بر اخذ کارت ملی هوشمند، اثر انگشت از فرد گرفته می شود و برای تصدیق هویت دو رمز در اختیار فرد قرار داده می شد.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان