اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

27. مرداد 1393 - 4:53   |   کد مطلب: 7390
معاون صنايع كوچك شركت شهرك‌هاي صنعتي استان همدان گفت: 29 واحد شركت‌هاي فني، مهندسي و دانش‌بنيان در مركز كسب و كار مستقر شده‌اند تا بتوانند خدمات فني مهندسي را به ساير استان‌ها صادر كنند.

به گزارش صبح الوند، بهرام هاشمی در كارگروه اشتغال و سرمايه‌گذاري شهرستان همدان به بررسي وضعيت صنايع كوچك در جهان و ايران پرداخت و افزود: بحث اشتغال در صنايع كوچك در كشورهاي توسعه يافته 60 تا 75 درصد است كه اين ميزان در ايران 42 درصد مي‌باشد.
وی گفت: از سهمي كه كشور در كمك‌هاي فني، اعتباري و نوسازي به استان اختصاص مي‌دهد 2 ميليارد و 600 ميليون تومان در شهرستان همدان پرداخت شده است.
معاون صنايع كوچك شركت شهرك‌هاي صنعتي استان همدان به برنامه‌هاي شركت براي توانمندسازي صنايع كوچك اشاره كرد و گفت: 20 واحد از شهرستان همدان در نمايشگاهي تحت عنوان «زاگرس‌نشينان» در كردستان حضور مي‌يابند و در نظر داريم در مركز كسب و كار استان نيز نمايشگاه دائمي را براي توانمندسازي صنايع كوچك داشته باشيم.
وی با اشاره به افتتاح فن بازار در همدان تا پايان شهريور ماه ادامه داد: 29 واحد شركت‌هاي فني، مهندسي و دانش‌بنيان در مركز كسب و كار مستقر شده‌اند تا بتوانند خدمات فني مهندسي را به ساير استان‌ها صادر كنند.
هاشمی از افتتاح شهرك فناوري تا پايان سال جاري در همدان خبر داد و اضافه كرد: بحث تحليل زنجيره ارزش نيز در خصوص 15 محصول داراي اولويت در استان انجام شده است.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان