اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

22. مرداد 1393 - 7:38   |   کد مطلب: 7333
سرپرست سازمان فرهنگی ورزشی شهدای شهرداری همدان از برگزاری آیین افتتاحیه لیگ کشتی محلات همدان خبر داد.

 

به گزارش صبح الوند، امیر حسین اسکندریان اظهار کرد: پس از برگزاری موفق لیگ محلات در رشته ورزشی فوتبال و استقبال زیاد علاقمندان و تیم‌های مختلف ورزشی از این رقابت‌ها، لیگ کشتی محلات به همت این سازمان راه‌اندازی و از این پس شاهد برگزاری مسابقات کشتی محلات در دو رده سنی نونهالان و نوجوانان خواهیم بود.

وی افزود: مراسم افتتاحیه اولین دوره لیگ کشتی محلات شهر همدان که مزین به نام شهید خادم همدانی است جمعه این هفته در سالن چند منظوره سازمان ورزشی شهرداری با حضور مسئولان، ورزشکاران و پیشکسوتان کشتی برگزار می‌شود.

سرپرست سازمان فرهنگی ورزشی شهدای شهرداری همدان با بیان اینکه با راه‌اندازی این لیگ گامی دیگر در عرصه پیشرفت ورزش محلات شهر همدان برمی‌داریم، تصریح کرد: برنامه‌ریزی مناسب شهرداری و شورای شهر در ورزش محلات سبب شده تا همدان در این عرصه یکی از استان‌های موفق کشور شناخته شود.

وی تاکید کرد: اولین دوره رقابت‌های لیگ کشتی محلات همدان با حضور 17 تیم در دو رده سنی نونهالان و نوجوانان برگزار می‌شود.

اسکندریان ادامه داد: در رده سنی نونهالان پنج تیم در گروه اول و چهار تیم در گروه دوم حضور دارند.

وی اضافه کرد: همچنین در رده سنی نوجوانان هشت تیم در دو گروه چهار تیمی با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

سرپرست سازمان فرهنگی ورزشی شهدای شهرداری همدان در پایان با اشاره به برگزاری لیگ فوتبال محلات در همدان بیان کرد: همدان در برگزاری لیگ محلات فوتبال در غرب کشور جایگاه بسیار خوبی دارد و امسال نیز مثل سال‌های گذشته این بازی‌ها با گرامیداشت یاد و خاطره شهید محراب آیت‌الله مدنی در حال برگزاری است.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان