اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

22. مرداد 1393 - 17:40   |   کد مطلب: 7319
مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه 700 نفر از معلمان در سال جاری بازنشسته می‌شوند، گفت: به دلیل کمبود نیرو از آنها خواسته‌شده که به همکاری خود با آموزش و پرورش ادامه دهند.

به گزارش صبح الوند، عبدالرضا فولادوند افزود: با توجه به وجود دانشگاه فرهنگیان، نیروهای مورد نیاز از طریق این دانشگاه تأمین خواهد شد و از اول مهرماه 500 نفر دانشجو در پردیس خواهران و برادران پذیرش خواهند شد که پس از اتمام دوره تحصیلی به کار گرفته خواهند شد.

وی عنوان کرد با وجود اینکه آموزش و پرورش متولی اوقات فراغت دانش‌آموزان نیست و برای آن اعتباری دریافت نمی‌کند، اما 20 پایگاه اوقات فراغت در مناطق شهرستان‌ها فعال هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: استفاده از لباس یک رنگ به خصوص در مناطق حاشیه‌ای الزامی نیست و ساماندهی سرویس مدارس به فرمانداری‌ها و مراکز شهرستان محول شده است.

وی افزود: نباید از مشکلات روحی و روانی دانش‌آموزان غفلت کرد و با تقویت مشاوره‌ها باید به این موضوع رسیدگی شود و فرهنگسازی لازم در بین اولیا برای مراجعه به مشاوره‌ها و بیان مشکلات انجام شود.

فولادوند با بیان اینکه استخدام و نان آوردن بر سر سفره افتخار است اما تبعیض درست نیست، تصریح کرد: در گذشته عده‌ای بدون ضوابط، مدرک مورد نیاز و آموزش از نیروی خدماتی به عنوان آموزگار تبدیل وضعیت شدند که البته مجوز فعالیت آنها به مدت دو سال است.

وی افزود: رشد بودجه 93 نسبت به سال گذشته، 11 درصد بوده است و این در حالی است که میزان رشد بودجه آموزش و پرورش نسبت با سال 92، 26 درصد است که نشان از توجه دولت به امر آموزش و پرورش است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به بدهی 53 میلیاردی دولت گذشته، یادآور شد: استان همدان در پرداخت مطالبات فرهنگیان در غرب کشور، رتبه نخست را دارد.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان