به گزارش صبح الوند، محمد ابراهیم الهیتبار در جلسه انجمن کتابخانههای عمومی و کمیته نهضت مطالعه استان افزود:برای رسیدن به اهداف مورد نظر در راستای افزایش فرهنگ کتاب و کتابخوانی در استان باید از نگرش بخشی به قضیه خودداری کنیم.
وی از مدیران استانی خواست تا اهداف خود را مشخص کنند و با برنامهریزیها و امکاناتی که در اختیار دارند برای رسیدن به هدف خود در راستای فرهنگ کتاب و کتابخوانی تلاش کنند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان کتابخانهها را از ارزشهای ملی استان برشمرد و خاطرنشان کرد: برای مدیران استانی نام کتاب باید از مقدسترین نامها باشد و تلاش کنند که در این سالی که به نام فرهنگ نام گذاری شده در بحث کتاب وکتابخوانی توجه ویژهای داشته باشیم.
وی تصریح کرد: در جلسه منشور فرهنگی استان جمعبندیهای خاصی صورت گرفت که فرهنگ ایثار و شهادت در راس منشور و حقوقشهروندی از جمله مهمترین این برنامهها بودند که فرهنگ کتاب و کتابخوانی نیز باید به آن اضافه شود.
الهی تبار با توجه به ظرفیتهای ویژهای که استان همدان در بحث فرهنگی دارد خاطرنشان کرد :باید از توانمندیهای افرادی چون نخبهها، روحانیون و تشکلهای مردمنهاد می توان در حوزه کتاب نیز استفاده کرد.
وی تاکید کرد: برای تکمیل و تامین زیر ساختهای استان در بحث فرهنگی باید ابعاد مختلف را در نظر بگیریم و برای تقویت فرهنگ عمومی باید بسیار تلاش کرد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان از اعضای انجمن کتابخانهها خواست تا در هفته کتاب علاوه بر برنامههای فرهنگی خود از موفقترین کتابخانه و فعالان در این عرصه در سطح استان نیز تجلیل کنند.
وی با توجه به سرانه مطالعه و زیر بنایی در استان یادآور شد: در استان به ازای هر نفر یک جلد کتاب و به ازای هر 100نفر 3.17 متر زیربنا جهت مطالعه باید وجود داشته باشد پس باید با توجه به بحث استاندارد سازی به تاسیس کتابخانههای جدید در استان بپردازیم.
الهی تبار در پایان طرح جذب کتاب در کتابخانه ها را از جمله طرحهای زیبا در استان برشمرد و افزود: این طرح از جمله سیاستهای است که میتواند به فرهنگ عمومی استان در بحث کتاب و کتابخوانی کمک ویژه ای داشته باشد.
دیدگاه شما