به گزارش صبح الوند، انتصاب بهرام يدي به عنوان مديرعامل پاس نيز در راستاي بوميسازي مديريت باشگاه، اقدامي مهم بود كه نشان ميداد قرار است به جد پاس پوستاندازي كند.
در اين ميان اما، يدي تيمي را تحويل گرفت كه سراسر مشكل و گرفتاري بود. اين مشكلات اگرچه گريبان مجموعه پاس را گرفته و بيش از همه شخص بهرام يدي مسئول آنهاست، اما واقعيت آن است كه ميراثِ مديريتي پيشينيان، بيش از هر زمان ديگر مديريت جديد را درگير خود كرده است. حالا پرسش آن است كه مديرعامل جديد در برابر آماج مشكلات بايد چه كند؟
پاس، همچون بسياري تيمهاي ديگر در ناشفافترين وضعيت به بهرام يدي رسيد. اين سخن از آن جهت است كه 7- 8 سال هيچكس ندانست از لحاظ مالي و مديريتي چه بر پاس گذشت.
نخستين و مهمترين قدم ميتواند شفافسازي باشد. مديرعامل جديد بايد بيپرده پيشينيان را نقد كند و مشكلات را افشا كند. همه بايد بدانند در اين چند سال تيمي كه از بيتالمال تغذيه ميكرد چه دخلوخرجي داشت. همه بايد بدانند در هر سال پاس چقدر بودجه گرفت و قرارداد بازيكنان و مربيان و عوامل ديگر چه ميزان بود؟
شفافسازي نبايد تاكتيك، كه بايد استراتژي باشگاه پاس باشد؛ زيرا تنها مديريت شيشهاي است كه ميتواند رابطه مجموعه با شهروندان را ترميم كند. در اين حالت تيمي خواهيم داشت كه قدرت ميگيرد و مردم آن را از خود ميدانند. خبر چند روز پيش مبني بر انتشار قراردادهاي بازيكنان، نشانههايي از يك اتفاق خوب بود كه ادامه داشتن چنين رفتارهايي، موهبتهاي رواني و اجتماعي بسياري براي پاس خواهد داشت. اين ميتواند در كنار كنكاش مشكلات گذشته، آينده روشني براي اين تيم رقم بزند.
اين كنكاش در پاسِ 7- 8 ساله، راهي است كه مديريت جديد استان و باشگاه بايد براي مشخص شدن چگونگي مصرف بيتالمال بپيمايند. مسلم است اگر پاس از سال اول راهي را ميپيمود كه نيت انتقالدهندگان اوليه بود، حالا باشگاهي قدرتمند از لحاظ اقتصادي داشتيم كه وابسته به دولت نبود و قطعاً نحوه دخلوخرج آن تا حدودي شخصی ميبود. اما وقتي پاس دولتي بود و از منابع دولتي مصرف كرد، نهادهاي مربوط ميتوانند با ورود به اين قضيه مشخص كنند اين حجم از بدهيها و شكايات متعدد خارجي از پاس ريشه در كجا دارند. در اين راه، مديريت جديد باشگاه را بايد تا روشن شدن حقايق تنها نگذاشت.
نویسنده : حسين پارسا
دیدگاه شما