به گزارش صبح الوند، محمودرضا عراقی در کارگروه پشتیبانی و خدمات شهری اظهار کرد: 11 کارگروه در زمینه پدافند غیر عامل فعالیت دارند که با ارائه راهکار و هماندیشیهای مختلف میتوانند باعث ارتقای سطح آگاهی مدیران و مردم در این زمینه شوند.
وی افزود: سالهاست در سطح کشور مبحث مدیریت بحران و پدافند غیر عامل مطرح میشود، این دو موضوع برخلاف اینکه وظایفشان تفکیک شده است اما در عمل با چالشهایی روبرو هستند.
عراقی خاطرنشان کرد: پیشگیری در مدیریت بحران مربوط به بلایای طبیعی چون زلزله و سیل است اما پدافند غیر عامل یک دفاع غیر نظامی محسوب میشود و با تهدیدات دشمن و نیروی انسانی ارتباط نزدیکی دارد.
معاون استاندار همدان با بیان اینکه امروزه دشمن به صورت سایبری و نرمافزاری کار خود را میکند، تصریح کرد: پدافند غیر عامل در این زمینه نقش اثرگذاری دارد، به همین علت باید این امر در یک نگاه مستمر در تمامی فعالیتها لحاظ شود.
وی با اشاره به اینکه اگر در تمامی فعالیتها ضابطهمند عمل کنیم میتوان به اهداف مد نظر در حوزه پدافند غیر عامل دست یافت، تصریح کرد: در ساخت پروژههایی مانند سد علاوه بر مجوزهایی نظیر مجوز زیست محیطی باید مساله پدافند غیر عامل هم مورد تاکید قرار گیرد، سایر مسائل باقیمانده در پروژهها و فعالیتها نیز در حیطه وظایف مدیریت بحران قرار میگیرد.
عراقی یادآور شد: مساله مهم در مدیریت بحران این است که اگر در عملیات تمرین نداشته باشیم به هیچ وجه موفق نخواهیم بود و بهترین راه برای موفقیت در این حوزه، شرح خدماتی است که تعیین میکنیم و این شرح خدمات در عین ساده بودن باید جامع و کامل باشد.
معاون استاندار همدان در پایان با بیان اینکه در مدیریت بحران حضور فرماندهی واحد بسیار مهم و اثرگذار است، بیان کرد: شاید فلسفههای تعریف شده برای پدافند غیر عامل و مدیریت بحران متفاوت باشد اما عملیات این دو حوزه، مشترک و اهدافشان دنباله روی هم است.
دیدگاه شما