اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

15. تير 1393 - 7:49   |   کد مطلب: 6854
کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی همدان گفت: از امروز تا سه رو آینده دمای هوای همدان افزایش خواهد یافت و روند صعودی فصلی خود را از سر خواهد گرفت.

 

به گزارش صبح الوند، نادر پیرتاج در تشریح وضعیت آب‌ و هوای استان طی روزهای آینده اظهار کرد: طی 48 ساعت آینده آسمان استان صاف تا قسمتی ابری، در بعد از ظهرها همراه با افزایش ابر، احتمال رگبار ضعیف و رعد و برق و در بعضی ساعات با افزایش سرعت باد پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه حداکثر دمای شهر همدان در 24 ساعت گذشته به 33 درجه سانتیگراد و حداقل دما به 14 درجه سانتیگراد رسید، افزود: گرمترین نقطه استان در 24 ساعت گذشته نهاوند با 34 درجه سانتیگراد و خنک‌ترین نقطه استان نیز اسدآباد با 11 درجه سانتیگراد گزارش شده است.

مسئول مرکز پیش‌بینی هواشناسی همدان با تأکید بر اینکه در 48 ساعت آینده گرد و غبار در استان وجود نخواهد داشت، خاطرنشان کرد: به دلیل ایجاد سیستم بارشی در شمال، دمای هوای استان کاهش یافت، اما از امروز تا سه روز آینده مجدداً استان با افزایش دما روبه‌رو می‌شود.

وی تصریح کرد: در روزهای آتی روند رشد فصلی دمای هوای همدان از سر گرفته خواهد شد و دمای هوای همدان به 35 تا 36 درجه سانتیگراد خواهد رسید.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان