به گزارش صبح الوند، حمیدرضا حاجیبابایی با اشاره به اینکه سفر مقام معظم رهبری در سال 83 به همدان مایه خیر و برکت بسیاری برای این خطه بود، اظهار داشت: شور و شوق مردم همدان برای استقبال از مقام عظمای ولایت نیز بسیار دیدنی و ستودنی بود به طوری که در این زمینه سنگ تمام گذاشتند.
وی با بیان اینکه استقبال گسترده و بینظیر مردم از رهبری بازتاب جهانی داشت، گفت: مردم سرزمین ایران به ویژه استان همدان همیشه تبعیت از ولی فقیه و عمق عشق و علاقه خود را به رهبری ثابت کردهاند.
وزیر سابق آموزش و پرورش از روزهای خاطرهانگیز سفر رهبری صحبت کرد و ادامه داد: سفر ایشان از دو بعد معنوی و مادی دارای برکات بسیاری برای همدان بوده و هست.
وی که در آن ایام نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی بود، با اشاره به برگزاری کارگروههای مختلف به منظور تصویب مصوباتی برای استان، اظهار داشت: در آن روزها علاوه بر وجود فضای معنوی سفر رهبری، تمام هم و غم ما تصویب مصوبات خوبی برای استان به منظور رفع مشکلات بود.
حاجیبابایی با بیان اینکه نیمه تیرماه سال 83 یادآور روزهای پرکاری بود، گفت: هیچ گاه فضای پرتلاش و توأم با معنویت آن روزها را فراموش نمیکنم.
وی یکی از مسائل مطروحه کارگروهها برای تصویب در سفر رهبری را مربوط به پروژه راه آهن همدان تهران دانست و ادامه داد: البته تلاش برای تصویب این طرح، از سالها قبل وجود داشت اما به خاطر پارهای از مشکلات به سرانجام نرسیده بود که از فرصت سفر پرخیر و برکت رهبری به همدان برای تحقق آن بهره بردیم.
نماینده سابق مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تصویب این پروژه برای ما بسیار مهم بود، اظهار داشت: در بدو ورود حضرت آقا به همدان، این موضوع را خدمت ایشان عرض کردم که در کمیتهها پیگیریهای جدی نیز در این زمینه انجام شد.
به گفته وی در خصوص راه آهن تهران ـ همدان در برخی مواقع با بحثهای پرتنشی مواجه بودیم، زیرا بعضی از مسئولان وقت موافق اجرای آن و برخی دیگر مخالف آن بودند.
حاجیبابایی با بیان اینکه تحت هیچ شرایطی حاضر به عقبنشینی از تصویب این پروژه نبودیم، افزود: در آخرین جلسه، تمام کمیسیونها برنامه خود را در محضر رهبر انقلاب مطرح کردند که پروژه راه آهن تهران ـ همدان در این جلسه نیز با موافقتها و مخالفتهایی از سوی مسئولان آن زمان مواجه شد.
وی با اشاره به اینکه این پروژه در نهایت به عنوان یکی از مصوبات سفر رهبری به همدان تصویب شد، گفت: البته سازمان مدیریت آن زمان به خاطر مخالفت در اجرای این پروژه، شرایطی را در مصوبه منظور کرده بود که در عمل اجرای این طرح با مشکل مواجه میشد.
نماینده سابق مردم همدان در مجلس تصریح کرد: با پیگیریهای صورت گرفته و نامهنگاری با سازمان مدیریت، دولت و دفتر مقام معظم رهبری، اقدامات لازم برای تحقق آن در دستور کار قرار گرفت.
وی گفت: بعد از این مراحل طرح دو فوریتی تصویب احداث راه آهن تهران ـ همدان را در مجلس تصویب کردیم و زمینه برای تحقق این مهم فراهم شد.
حاجیبابایی انتقال آب از سد تالوار به همدان، احداث سالن 6 هزار نفری، موزه هنرهای معاصر، احداث یک واحد پتروشیمی، توجه به مناطق حاشیه شهر، انبار چندمنظوره 5 هزار تنی ذخیره گندم، راهاندازی باغموزه دفاع مقدس و... را بخشی از مصوبات مهم این سفر دانست.
وی با بیان اینکه سفر رهبری به همدان از همه ابعاد یک سفر تاریخی و ماندنی بود، تأکید کرد: ریلگذاری توسعه همدان در این سفر پر خیر و برکت شکل گرفت.
منبع: فارس
دیدگاه شما