به گزارش صبح الوند، حسین میرابیان به مناسبت هفته صنعت و معدن گفت: در حال حاضر بستر سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال در استان همدان فراهم است.
وی با اشاره به اینکه تولید با اشتغال رابطه جدانشدنی دارد، ادامه داد: اشتغال سلامت روح و روان جامعه را تضمین میکند.
رئیس خانه صنعت و معدن استان همدان با اشاره به نقش مهم تولید در توسعه استان همدان خاطرنشان کرد: با تولید اشتغال پایدار و ثروت وضعیت مطلوبی جامعه را فرامیگیرد.
وی با بیان اینکه سهمیه مناسبی از محل صندوق توسعه ملی به استان همدان اختصاص یافته است، تاکید کرد: اختیارات استان برای پرداخت تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی افزایش یافته و پس از اعلام بانک صندوق توسعه ملی ظرف یک هفته تسهیلات را پرداخت خواهد کرد.
میرابیان با اشاره به اینکه صنعت پیش از اینکه مشکل داشته باشد ظرفیت و توانایی دارد، افزود: چرخ اقتصادی زمانی به چرخش در میآید که حمایت مناسب برای تامین سرمایه مناسب صورت گیرد.
دیدگاه شما