به گزارش صبح الوند، آیتالله غیاثالدین طهمحمدی در جمع مسئولان سازمان صنعت، معدن و تجارت و اعضای خانه صنعت و معدن استان با بیان اینکه دین مبین اسلام همواره در اندیشه نان و معیشت مؤمنان بوده است، توجه به این امر را مهم ارزیابی کرد.
وی با انتقاد از ادغام وزارت صنایع و معادن و بازرگانی تصریح کرد: هر یک از سه مؤلفه صنعت، معدن و تجارت مباحثی مهم و مفصل هستند که باید مورد توجه جدی مسئولان قرار بگیرند.
نماینده ولی فقیه در استان همدان با تأکید بر اینکه صنایع، معادن و تجارت برای فقرزدایی به وجود آمدند، خاطرنشان کرد: اقداماتی که در راستای فقرزدایی انجام میشود نوعی عبادت است و هر گام برای چرخش یک دستگاه، حج اکبر محسوب میشود.
طهمحمدی با بیان اینکه ایجاد شغل بالاترین ارزش را دارد، تصریح کرد: ارزش ایجاد یک شغل برای یک نفر به مراتب بالاتر از نان دادن به 100 نفر به صورت مستقیم است.
وی در ادامه سخنانش با تأکید بر لزوم تأمین منافع ملت اظهار کرد: خودروسازان داخلی به دلیل تأمین منافع کوتاهمدت خودروهای بیکیفیت تولید میکنند و در بازارهای خارجی توان رقابت ندارند.
نماینده ولیفقیه در استان همدان با تأکید بر اینکه خودروهای گرانقیمت بسیاری در بازار وجود دارد، تشریح کرد: اهمیت به منافع کوتاهمدت توسط خودروسازان باعث شده بازار دشمنان رواج یافته و ایران به دلیل ساخت خودروهای معیوب جایگاهی نداشته باشد.
وی با بیان اینکه تا زمانی که منافع کوتاهمدت بر منافع کلان ترجیح داده شود، رشدی صورت نخواهد گرفت، اظهار کرد: باید سود خود را در بازارهای جهانی تأمین کنیم و باید به سمت این رویکرد پیش رویم.
طهمحمدی با اشاره به اینکه بازارهای کشورهای اسلامی باید از آن جمهوری اسلامی ایران باشد، خاطرنشان کرد: دین اسلام دین استاندارد است و ادامه روند فعلی در تولید برخی کالاها نه تنها دنیای مردم را خراب میکند، بلکه آخرت آنها را نیز نابود خواهد کرد.
وی با تأکید بر اینکه فعالان عرصه صنعت باید در برابر این فرهنگ غلط ایستادگی کنند، گفت: استعدادها و خلاقیتهای بینظیری در ایران وجود دارد که برخی از کشورهای خارجی از آنها استفاده میکنند.
نماینده ولیفقیه در استان همدان با بیان اینکه ایران از ظرفیتهای خود استفاده بهینه نمیکند، تصریح کرد: سود معادن ایران به جیب کشورهای دیگر میرود، در حالی که درآمد سنگ موجود در ایران میتواند از نفت نیز برای کشور بیشتر باشد.
وی با تأکید بر اینکه حضور ایران در بازار عراق مطلوب نیست، افزود: کشور ترکیه بازار کشور عراق را از دست ایران خارج کرده است.
طهمحمدی با اشاره به اینکه استان همدان فقیرترین منطقه کشور است، اظهار کرد: در هیچ استانی به اندازه همدان نقدینگی وجود ندارد اما فرهنگ غلط حاکم بر آن باعث شده که مردم به اخذ سودهای بانکی بسنده کنند.
وی با بیان اینکه نقدینگی موجود در همدان میتواند صنعت را متحول کند، اظهار داشت: بهترین فرش در کشور از آن همدان بوده که در حال نابودی است.
دیدگاه شما