اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

21. خرداد 1393 - 6:40   |   کد مطلب: 6576
مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان گفت: مدیریت بحران روستاها در قالب یک کمیته با حضور دهیار به عنوان مدیر بحران روستا و رئیس شورای اسلامی روستا، رئیس خانه بهداشت روستا، مسئول پایگاه مقاومت روستا، مسئول مخابرات استان و سایر مسئولان به فراخور نیاز اعضای مدیریت بحران روستا را تشکیل شود.

 

به گزارش صبح الوند، علیمردان طالبی در نشست مشورتی بخشداران استان همدان در امور دهیاری‌ها با اشاره به اینکه بسیاری از مشکلات با تصمیم‌های مدیریتی قابل حل است، اظهار داشت: بسیاری از مشکلات با مشورت و اتخاذ تصمیمات درست حل‌شدنی است.

وی درباره مدیریت بحران در روستا گفت: تفاهم‌نامه‌ای برای فرمانداران شهرستان‌ها ارسال شده که می‌توان از این طریق برخی از مشکلات را حل کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان ادامه داد: مدیریت بحران روستاها در قالب یک کمیته با حضور دهیار به عنوان مدیر بحران روستا و رئیس شورای اسلامی روستا، رئیس خانه بهداشت روستا، مسئول پایگاه مقاومت روستا، مسئول مخابرات استان و سایر مسئولان به فراخور نیاز اعضای مدیریت بحران روستا را تشکیل شود.

وی تصریح کرد: هلال احمر استان آمادگی دارد آموزش‌های امداد و نجات را به دهیاران ارائه کند و آموزش مدیریت بحران نیز توسط دفتر آموزش و پژوهش‌های استانداری ارائه خواهد شد.

طالبی درباره چاه‌های غیر مجاز گفت: اهالی روستا اقدام به حفر چاه‌های غیر مجاز می‌کنند که در درجه اول باید دهیاران برای مسدود کردن آن اقدام کنند.

وی تأکید کرد: پرداخت خسارت به آسیب‌دیدگان به طور مستقیم توسط دولت امکانپذیر نیست و دولت کمک‌های خود را از طریق صندوق بیمه پرداخت خواهد کرد، بنابراین از فرستادن روستاییان به مرکز استان خودداری شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان ادامه داد: اگر اعتبار بلاعوضی برای خسارت‌دیدگان توسط دولت در نظر گرفته شود، بین شهرستان‌ها توزیع خواهد شد.

وی درباره ساختمان آتش‌نشانی روستایی نیز گفت: هر ایستگاه آتش‌نشانی در یک روستا حداقل به 9 نیرو نیاز دارد که بار مالی زیادی در برداشته و باید چاره‌ای مناسب برای رفع این مشکل اندیشیده شود.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان