اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

16. خرداد 1393 - 7:42   |   کد مطلب: 6514
سخنگوی دولت دهم گفت: عدالت گستری از سوی حاکمیت و دل‌های منسجم مردم باعث عقب راندن دشمن خواهد شد.

به گزارش صبح الوند به نقل از فارس، غلامحسین الهام در نشست بصیرت‌افزایی با عنوان فرهنگ و ارزش‌های انقلاب اسلامی از دیدگاه امام خمینی(ره) در همدان اظهار کرد: 15 خرداد ماه سالگرد انقلاب اسلامی است، انقلابی که در 15 سال پس از 15 خرداد 1342 به پیروزی رسید و 10 سال پس از پیروزی انقلاب رهبر فرزانه درست در سالروز همان روز عاشورایی و سخنرانی در سال 42 به لقاءالله پیوست.

وی با اشاره به شعری از حضرت امام خمینی(ره) و انتظار فرج از 15 خرداد افزود: امام(ره) 15 خرداد را برای همیشه عزای عمومی اعلام می‌کند و درست در سالگرد این روز در سال 1358 از همگان می‌خواهد که وجودآورندگان 15 خرداد، مقصد و هدف این روز را بشناسند.

سخنگوی دولت دهم با طرح این سئوال که انتظار امام از نسل حاضر و نسل‌های آینده در تداوم نهضت انقلاب اسلامی چیست، تصریح کرد: امام خمینی(ره) در جریان انقلاب یک دعوت عمومی دارد و آن دعوت به خدا است و مردم را به قیام برای خدا دعوت می‌کند.

وی ادامه داد: در زمانی که نظام اجتماعی از خدا فاصله می‌گرفت، این ابر مرد برخواست و مردم را به تبعیت از خدا و پیامبرانش فراخواند و با حفظ این اصل اساس نظام مقدس جمهوری اسلامی حفظ خواهد شد.

الهام شعار انقلاب اسلامی را الله اکبر خواند و گفت: ویژگی اولیه انقلاب اسلامی استکبارستیزی است و انقلاب اسلامی استکبار را در هم شکست و مستضعفان را ارج و قرب داد.

وی با اشاره به اینکه شیطان نخستین مستکبر عالم است، یادآور شد: کبر شیطان را به کفر کشاند و او را از جایگاه قرب بیرون راند و برای همیشه رجیم درگاه خداوند و دشمن قسم خورده انسان کرد.

سخنگوی دولت دهم افزود: انسانی که به تکبیر خدا مزین باشد، بنده خداست و توجه به کبریایی خدا انسان را به بالا و به سوی قرب باری‌تعالی می‌کشاند.

وی گفت: بندگی خدا باعث خواهد شد تا انسان سیر حق را یافته آزادگی را درک و در نهایت جامعه‌ای پویا، زنده و برخوردار از عدالت بسازد.

الهام تأکید کرد: شکستن هیمنه امریکا و دنیای استکبار به ویژه رژیم صهیونیستی یک جلوه مبارزه با استکبار است و جلوه‌های دیگر آن ممکن است در شکل‌های دیگری چون ظلم حاکم به زیر دست، زیر پا نهادن کرامت و شخصیت انسان در روابط اداری متبلور شود.

وی خاطرنشان کرد: مستکبران در برابر بندگان خدا تواضع ندارند و خود را نسبت به دیگران برتر دیده و تکبر دارند.

سخنگوی دولت دهم ادامه داد: حکومت فضیلت نیست بلکه مسئولیت است و وظیفه آن خدمت به مردم تعریف شده و طبق سخنان امام خمینی(ره) ما حکومت را برای مردم می‌خواهیم و نه مردم را برای حکومت.

وی تأکید کرد: افرادی که برای رسیدن به حکومت، مردم را زیر پا می‌گذارند و تمام فشارها را بر مردم روا می‌دارند، بهره‌ای از مکتب امام نبرده و خوی استکباری دارند.

الهام با اشاره به اینکه تنها نباید به دنبال شاخص‌های استکبار در خارج از مرزها باشیم، گفت: افرادی که در درون و نه در خارج از کشور بر مردم فخرفروشی می‌کنند و منافعی را که همه مردم در آن سهیم و برخوردارند برای خود امتیاز می‌دانند، دارای خوی استکباری هستند.

وی با بیان اینکه شأن حکومت خدمت و عزیز داشتن بندگان خداست، ادامه داد: نباید مردم به صرف اینکه از طبقه پایین اجتماعی و یا روستایی هستند، تحقیر شوند و هرکس باید در جایگاه خود از احترام انسانی برخوردار باشد.

سخنگوی دولت دهم افزود: اگر همه به جایگاه والای انسان پی‌ ببرند و آن را درک کنند آنگاه وجود همگان برای جامعه باعث خیر و برکت خواهد شد و مردم از او بهره‌مند می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: همه مشکلات به دست ضعیف انسان حل نخواهد شد و باید با مدد از پروردگار دست او را برای انجام کارها پشتیبان خود کرد و مشکلات را برطرف ساخت.

الهام تأکید کرد: در این شرایط دیگر برای به دست آوردن میز قدرت با یکدیگر درگیر و به نیت نابودی دیگران وارد معرکه نمی‌شویم و میلیون و میلیاردها پول نامعلوم را خرج نمی‌کنیم تا فرصتی برای حکومت کردن به مردم پیدا کنیم چون حکومت تلاش بی وقفه برای کمک به بندگان خدا و خدمت به آن‌ها است.

وی تصریح کرد: زمانی که با نیت کمک به بندگان خود وارد میدان حکومت شویم جامعه زنده و عدالت متجلی و هدف انبیاء که ساری و جاری ساختن توحید است، محقق و عدالت و معنویت در جامعه رشد می‌کند.

سخنگوی دولت دهم گفت: اکنون این جامعه آمادگی دارد که کامل‌ترین انسان، یعنی امام زمان(عج) را بپذیرد و حکومتی که این بستر را مهیا می‌کند جامعه را آماده پذیرش نماد عدالت می‌کند.

وی افزود: ولایت فقیه نیابت دارد که جامعه را برای ظهور حضرت امام عصر آماده کند که این اقدام با محور عدالت ممکن می‌شود.

الهام با تأکید بر اینکه انسان باید در وجودش عادل باشد، اضافه کرد: اگر این صفت در درون حاکم باشد، جامعه را مدیریت و باعث نزدیک شدن دل‌های مردم به یکدیگر ‌می‌شود، چون احساس نابرابری کینه‌ها را بین مردم افزایش می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه اکثریت مردم به دنبال عدالت هستند، خاطرنشان کرد: در جامعه‌ای که عدالت باشد استعدادهای انسان‌ها شکوفا و موانع رشد زدوده می‌شود.

سخنگوی دولت دهم ادامه داد: امام خمینی(ره) به دنبال عدالت اجتماعی بود و به دلیل داشتن خصایصی چون عدل و صدق، مردم با او همراه و همدل بودند.

وی افزود: امام با مردم شفاف صحبت می‌کرد و دارایی‌های خود را اطلاع می‌داد، البته چند قطعه زمین موروثی کشاورزی‌اش را نیز به مستضعفان هدیه داد، به همین دلیل با قلوب مردمی استقبال و با همان قلوب بدرقه شد.

الهام در ادامه با اشاره به ترور‌های انجام شده در دهه 60 یادآور شد: زمانی که شیاطینی به نام منافقین به قتل عام مردم پرداختند تا پشتوانه مردمی نظام را به خیال خود از بین ببرند، امام فرمان هشت ماده‌ای صادر و دستگاه‌های اجرایی و قضایی را به رفتار بر اساس عدالت با مردم فرا خواندند.

وی تأکید کرد: امام به مردم اعتماد و به شایستگی‌های آنان باور داشتند و حقشان را ادا می‌کردند.

سخنگوی دولت دهم افزود: اما امام به دلیل اعتماد و باوری که به مردم داشت به راحتی اعلام کرد پس از خود نگرانی از آینده کشور ندارند و دیدیم که در یک شرایط آرام و کمتر از 48 ساعت و با رأی غیر مستقیم مردم توسط خبرگان و طبق قانون بهترین گزینه که تصور قبلی نداشت، برای رهبری انتخاب شد.

الهام با اشاره به اینکه امام مردم مؤمن را باور داشت، گفت: گفتن از امام(ره) در این سخنان تمام شدنی نیست اما روی دادن انقلاب اسلامی در کشور ایران بزرگ‌ترین دلیل و برهان توانمندی حضرت امام است.

سخنگوی دولت دهم با اشاره به اینکه بنابر گفته امام خمینی(ره) حفظ نظام از اوجب واجبات است، تصریح کرد: حفظ نظام با ایجاد رفاه، امنیت و گسترش معنویت و عدالت در جامعه رخ می‌دهد و نه با سلاح و تهدید یا قاطعیت قضایی، بلکه استفاده از این ابزار آخرین راه‌های ممکن هستند.

وی با اشاره به اینکه برای حفظ نظام اهداف آن را باید حفظ کرد، گفت: دولت در حفظ نظام نقش محوری دارد و اگر بستر عدالت را فراهم نکند، بی‌عدالتی یک کارگزار مهم‌ترین تهدید برای نظام خواهد بود و هرچه این بی‌عدالتی در سطوح بالای دولتی رخ دهد، اثر آن بیشتر می‌شود.

الهام ادامه داد: برای حفظ نظام باید تلاش کرد کرامت و امنیت مردم حفظ و طعم عدالت به آن‌ها چشیده شود.

سخنگوی دولت دهم با اشاره به اینکه یک روحانی با اشاعه معنویت و مسئولان با پرهیز از اشرافی‌گری و پرهیز از دنیاطلبی حفظ نظام می‌کنند، یادآور شد: دوری از عدالت و وجود فساد و رشوه در دستگاه قضایی تهدید‌های جدی را می‌تواند بر نظام وارد کند.

وی سپس با اشاره به اینکه نباید به خاطر تحریم‌ها دست تسلیم به سوی دشمن بلند کرد، گفت: تحریم وقتی سخت می‌شود که در داخل به دلیل نبود عدالت بین مردم شکاف ایجاد شود، در صورتی که اگر نظام با مردم صادق باشد و با عدالت با مردم رفتار کند، مردم در مقابل دشمن کوتاه نخواهند آمد.

الهام گفت: دشمنان ایران اسلامی از بمب اتم ایران نمی‌هراسند بلکه از همدلی و هماهنگی داخل کشور می‌هراسند.

وی تأکید کرد: اگر مردم را باور نداشته باشیم در راه امام خمینی(ره) قدم بر نداشتیم و اگر بخواهم مردم را باور داشته باشیم باید مانند مردم باشیم.

سخنگوی دولت دهم خاطرنشان کرد: به گفته امام خمینی(ره) مسامحه در امور مسلمین گناه کبیره است و عدالت گستری از سوی حاکمیت و دل‌های منسجم مردم باعث عقب راندن دشمن خواهد شد.

وی با تأکید براینکه جامعه اگر با این روش جلو برود قله‌های پیشرفت را فتح خواهد کرد، گفت: ملت در تمام مدت به مسئولان قوت داده تا از ارزش‌ها دفاع کنند.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان