به گزارش صبح الوند، علیرضا رنجبرضرابی با اشاره به اینکه بورس کشاورزی در استان تنها برای محصول سیبزمینی در نظر گرفته شده، اظهار کرد: توافقات وزارتخانهای با سازمان بورس و مسئولان مربوطه از تهران برای انجام بررسیهای اولیه در استان و مذاکرات انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه لیست انبارها و سردخانههای موجود و حائز اهمیت برای ایجاد بورس کشاورزی در استان، به تهران ارسال شده، افزود: انبارهای نیمهدولتی که زیر نظر تعاون روستایی هستند به عنوان انبارهای اصلی و سردخانههای زیر نظر کشاورزان به عنوان اولویتهای دوم به مسئولان مربوطه معرفی شدند.
رئیس جهاد کشاورزی همدان بورس کشاورزی را تضمینکننده خرید تضمینی محصولات کشاورزی توسط دولت خواند و ادامه داد: اگر قیمت محصولات کشاورزی در بازار به زیر قیمت خرید تضمینی برسد، این محصولات از طریق بورس فروخته و مابهالتفاوت قیمت فروش با قیمت خرید تضمینی به کشاورزان و تولیدکنندگان پرداخت خواهد شد.
وی شرایط بورس کشاورزی را متفاوت از بورس کالاها و شرکتهای دیگر دانست و گفت: روند کاری راهاندازی بورس کشاورزی در همدان انجام شده و کارگزاران بورس کشاورزی نیز شرایط اولیه را مهیا کردهاند.
رنجبرضرابی با بیان اینکه محصول سیبزمینی استان هنوز وارد بازار نشده و قیمت آن مشخص نیست، گفت: باید برای فعال کردن خرید فروش در بورس، منتظر زمان برداشت سیبزمینی و عرضه آن به بازار ماند.
وی درباره نقش تعاونیهای روستایی برای فروش محصولات کشاورزی خاطرنشان کرد: تعاونیهایی که در روستاها زیر نظر سازمان تعاون روستایی ایجاد میشوند در کارهای بازرگانی نیز فعال هستند و در خرید و فروش محصولات نقش دارند.
رئیس جهاد کشاورزی استان همدان ادامه داد: تعاونیهای روستایی نتوانستند انتظارات فرآیند خرید و فروش محصولات کشاورزی از جمله نظارت و مسیر خرید و فروش را برآورده سازند، به همین دلیل بورس کشاورزی راهاندازی شد.
وی تأکید کرد: راهاندازی بورس کشاورزی از اولویتهای اول سازمان نیست و تنها برای کمک به بحث خرید تضمینی محصولات توسط دولت مطرح شده است.
دیدگاه شما