اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

2. خرداد 1393 - 14:17   |   کد مطلب: 6342
معاون بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان برنامه های ستاد بزرگداشت سوم خرداد سالروز حماسه بزرگ آزادسازی خرمشهر در این استان را اعلام کرد.

به گزارش صبح الوند، خلیل الهی‌تبار در جلسه ستاد بزرگداشت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر با بیان اینکه سوم خرداد نقطه عطف تاریخ انقلاب است، اظهار کرد: این روز بستری برای حرکت‌های پیروزمندانه بعدی در دفاع مقدس شد.

وی افزود: صدام آرزوی سرنگونی و نابودی نظام اسلامی را داشت ولی آرزویش را به گرفتن خوزستان محدود کرد و بعد از اشغال خرمشهر حتی کتاب‌های درسی مدارس را هم تغییر داد تا نشان دهد خرمشهر برای عراق است.

معاون بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان گفت: در خرمشهر 34 روز مقاومت مظلومانه صورت گرفت و بعد از سقوط خرمشهر صدام 36 هزار نیرو را با سخت‌ترین تدابیر امنیتی در خرمشهر ساکن کرد.

وی با بیان اینکه 578 روز زمان برد تا خرمشهر را دوباره پس بگیرم، گفت: در 10 اردیبهشت 61 با نام مقدس حضرت علی(ع) عملیات بیت‌المقدس شروع شد و بعد از 23 روز خرمشهر آزاد شد.

الهی‌تبار نقش رزمندگان همدانی را در این عملیات بسیار مهم عنوان کرد و افزود: بعد از آزادسازی خرمشهر جلوه زیبای حضور تمام ایران در این عملیات آزادسازی با تابلوی «به خرمشهر خوش آمدید جمعیت 36 میلیون نفر» در ورودی شهر خودنمایی کرد.

وی خاطرنشان کرد: صدام بعد از فتح خرمشهر گفته بود «من صدای شکستن استخوان‌های عراق را در خرمشهر شنیدم».

معاون بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان در ادامه از برگزاری جلسه استانی ستاد بزرگداشت سوم خرداد خبر داد و افزود: 20 برنامه محوری در این جلسه مصوب و به شهرستان‌ها ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: سه هدف سیاست‌گذاری به نیروهای مسلح ابلاغ شده که شامل ارتقاء روحیه مقاومت و نهادینه‌سازی فرهنگ ایثار برگرفته از ارزش‌های دفاع مقدس و تبیین نقش اقشار در بحث مقاومت است.

الهی‌تبار پشتیبانی رزمندگان را در زمان جنگ بر عهده مردم دانست و گفت: در حال حاضر نیز پشتیبانی این برنامه‌ها با مردم است و اهداف ما بر محور تبیین نقش حماسی زنان در نبرد خرمشهر و تبیین نقش روحانیت در آگاه‌سازی مردم است.

وی با بیان 20 برنامه ابلاغ شده به سازمان‌ها خاطرنشان کرد: برگزاری مراسم در گلزار شهدا، عزیمت نیروهای بسیجی به صورت منسجم به نماز جمعه، برگزاری صبحگاه مشترک نیروهای مسلح در سوم خرداد، بزرگداشت روز ملی مقاومت و ایثار، حمایت از رسانه‌های نوشتاری و مجازی استان در تولیدات ویژه این روز و پخش سرودهای حماسی و انقلابی در مناطق عمومی از جمله این برنامه‌ها است.

معاون بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان اضافه کرد: ایجاد ایستگاه‌های صلواتی، دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران، دعوت از فرمانده نیروهای مسلح به عنوان سخنران پیش از خطبه نماز جمعه، بیان دستاوردهای حاصل از حماسه توسط امام جمعه، تبیین نقش مراجع و مقام روحانیت در حماسه آفرینی سوم خرداد، اعلام فراخوان دریافت مقالات و استفاده از ظرفیت‌های علمی تحقیقی پژوهشی در حوزه دانشگاه نیز به همین مناسبت انجام می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی و ورزشی برای رده‌های سنی کودک و نوجوان، صدور بیانیه روز مقاومت و پیروزی و انعکاس آن در رسانه‌ها، انعکاس و پوشش برنامه‌های سازمان‌ها و ادارات توسط صدا و سیما و رسانه‌ها، تبیین نقش حماسی زنان در تهاجم دشمن به خرمشهر، مشارکت‌جویی و هم‌افزایی تشکل‌های مردمی، برگزاری همایش‌ها و طراحی پوستر و آذین‌بندی شهر و نصب بنر نیز انجام می‌شود.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان