اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

28. ارديبهشت 1393 - 4:28   |   کد مطلب: 6266
مدیرکل پدافند غیرعامل همدان گفت: در مدت فعالیتی خود مطالعات مختلفی در زمینه پدافند غیر عامل همدان داشته‌ام متوجه شدیم که همدان در این زمینه جزو استان‌های درجه 2 کشور بوده است.

 

به گزارش صبح الوند، رحیم الوندی در شورای پدافند غیر عامل استان همدان با اشاره به سخن رهبری مبنی بر اینکه «امروز ضرورت پدافند غیر عامل باید برای مسئولان شناخته شده باشد و اهتمام مسئولان امر در این زمینه کار را پیش می‌برد»، اظهار داشت: امیدواریم این راهبرد در استان همدان نیز مورد توجه مسئولان قرار گیرد و مسئولان با همین نگاه به پدافند غیر عامل امور را پیش ببرند.

وی افزود: در مدت فعالیتی خود مطالعات مختلفی در زمینه پدافند غیر عامل همدان داشته‌ام متوجه شدیم که همدان در این زمینه جزو استان‌های درجه 2 کشور بوده است.

مدیرکل پدافند غیر عامل همدان با بیان اینکه از سال 82 تشکیل پدافند غیر عامل مطرح شده، خاطرنشان کرد: در چارت سازمانی این تشکل به اداره کل ارتقا یافت و بر این اساس نیز اقداماتی انجام شده اما این اقدامات کافی نبوده است.

وی با بیان اینکه پدافند غیر عامل دارای 12 کارگروه تخصصی است، گفت: هر ماه و یا هر 45 روز یکبار این کارگروه‌ها باید تشکیل جلسه بدهند و صورتجلسات خود را به دبیرخانه پدافند غیر عامل ارسال کنند.

الوندی افزود: انتظار ما بر این است که دستگاه‌های اجرایی یک رابط مشخص را به دبیرخانه پدافند غیر عامل استان همدان معرفی کنند تا کارها سهولت بیشتری پیدا کند.

وی با بیان اینکه نقاط ضعف و نقاط قوت همدان در زمینه پدافند غیر عامل شناسایی شده و پیگیری می‌شود، افزود: موظف به شناسایی کامل نقاط و مراکز حیاتی، حساس و مهم هستیم تا اقدامات مورد نظر اجرایی شود.

مدیرکل پدافند غیر عامل همدان با بیان اینکه مشخص شده بود که هر دستگاه عضو شورای پدافند غیر عامل موارد حساسیت و نقاط مهم را احصا کند اظهار داشت: این مهم اتفاق نیفتاده و دستگاه‌هایی چون اداره برق مانور و طرحی در زمینه نقاط حساس استان همدان ارائه نکرده است.

وی ضمن گلایه از اداره برق استان همدان در زمینه عدم انجام مانور یا احصای نقاط حساس و تهدیدات استانی در حوزه برق در زمینه بروز تهدیدات، خاطرنشان کرد: اداره برق باید اطلاعات جامعی ارائه کند تا بدانیم در زمان تهدید، چگونه باید برق اضطراری برخی نواحی حساس استان تأمین شود؟

الوندی با تأکید بر اینکه هر یک از دستگاه‌های اجرایی به صورت کامل و جداگانه باید طرحی از نقاط حساس و ضروری استان همدان به دبیرخانه پدافند غیر عامل ارائه کنند، گفت: دفاع غیر عامل مکملی برای دفاع عامل و مسلحانه محسوب می‌شود و با این وصف دفاع غیر عامل غیر نظامی است.

وی ادامه داد: در دفاع غیر عامل باید به گونه‌ای عمل کنیم که اگر تهدیدی از سوی دشمن انجام شود آسیب‌ها را خصوصاً در حوزه انسانی به حداقل برسانیم.

مدیرکل پدافند غیر عامل همدان با اشاره به اهمیت فرهنگسازی در زمینه پدافند غیر عامل در استان تأکید کرد: در راستای فرهنگسازی در این زمینه تعامل سازنده‌ای با سپاه و بسیج صورت گرفته تا بتوانیم از ظرفیت‌های این دو در زمینه نهادینه‌سازی فرهنگی پدافند غیر عامل استفاده کنیم.

وی با تأکید بر لزوم تأمین اعتبار برای تهیه طرح جامع پدافند غیر عامل استان همدان گفت: این مهم تاکنون انجام نشده اما امسال پیگیر تدوین آن هستیم.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان