اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

27. ارديبهشت 1393 - 6:02   |   کد مطلب: 6254
مدیر عامل شرکت مخابرات همدان گفت: ضریب نفوذ استان از لحاظ تلفن ثابت 32.14 درصد بوده است.

به گزارش صبح الوند، قاسم نظری‌پویا ضمن تبریک روز مخابرات و ارتباطات با اشاره به اهمیت به ارائه دیدگاه‌های افراد در راستای بهبود خدمات شرکت مخابرات اظهار کرد: شفاف‌سازی و انتقادهای سازنده در سطح جامعه می‌تواند با در نظر گرفتن رعایت اخلاق حرفه‌ای رشد جامعه را میسر سازد.

وی با اشاره به شعار امسال شرکت مخابرات ایران با عنوان (ارتباطات با باند پهن برای توسعه پایدار) خاطرنشان کرد: انتخاب شعار امسال شرکت مخابرات بیانگر اهمیت به ارائه خدمات بهتر به ویژه در زمینه اینترنت پرسرعت در سطح جامعه است.

مدیرعامل شرکت مخابرات همدان استفاده از توانمندی استان را در تحقق شعار سال و رسیدن به سطح توسعه پایدار مهم دانست و یادآور شد: استراتژی توسعه پایدار در کشورهای توسعه‌یافته از طریق توسعه فناوری اطلاعات صورت گرفته که باید به آن نیز در کشور توجه داشت.

وی با اشاره به قابلیت استان به عنوان مرکزیت ترانزیت غرب کشور در راستای خدمات‌دهی مخابرات افزود: امیدواریم بتوانیم شاخص ارتباطی استان را در منطقه به صورت پایدار طی سال‌های آتی حفظ کنیم.

نظری‌پویا از وجود 720 هزار شماره تلفن ثابت منصوبه در استان خبر داد و عنوان کرد: 573 هزار شماره ثابت در استان تا به امروز فعال هستند.

وی با اشاره به وجود 140 هزار تلفن ثابت آماده واگذاری در استان افزود: ضریب نفوذ استان از لحاظ تلفن ثابت 32.14 درصد بوده است.

مدیرعامل شرکت مخابرات همدان اضافه کرد: بخش مهمی از ظرفیت تلفن ثابت روستایی بر اساس جمعیت و احتساب خانواده‌های روستایی است.

وی با بیان اینکه واگذاری خطوط تلفن در شهر و روستاهای استان به روز است، از کاهش نرخ تعرفه تلفن ثابت در کشور خبر داد.

نظری‌پویا با اشاره به نحوه ارتباطات روستایی در استان گفت: یک هزار و 83 روستای استان از تلفن خانگی برخوردار شده‌اند.

وی از وجود 340 روستای فاقد پوشش تلفن همراه در استان خبر داد و افزود: 743 روستای استان هم‌اکنون از پوشش تلفن همراه برخوردار شده‌اند.

مدیرعامل شرکت مخابرات همدان در زمینه ارتباطات سیار نیز، استان را مرکز ترانزیت غرب کشور دانست و افزود: یک میلیون و 218 هزار سیم‌کارت در سطح استان واگذار کرده‌ایم که 257 هزار آن سیم کارت دائمی ‌بوده‌ است.

وی با اشاره به ضریب نفوذ 68 درصدی همراه اول در استان خاطرنشان کرد: با احتساب ضریب نفوذ سایر سیم‌‌کارت‌ها، ضریب آن به 120 درصد نیز خواهد رسید.

نظری‌پویا با اشاره به ضریب نفوذ همراه اول در استان، از پوشش 476 سایت بی تی اس در استان خبر داد و افزود: همدان در راستای سرویس‌دهی خدمات همراه اول جزء استان‌های برتر بوده به طوری که در سال‌های 91 و 92 جزو سه استان اول و دوم از لحاظ کمی و کیفی شناخته شد.

وی از راه‌اندازی 145 سایت بی‌تی‌اس در راستای خدمات‌دهی بهتر طی سال جاری خبر داد و یادآور شد: در زمینه خدمات‌دهی در بخش دیتا شرکت مخابرات استان، 52 هزار پورت واگذاری داشته است.

مدیرعامل شرکت مخابرات همدان ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت مخابرات و بخش خصوصی را 12 درصد دانست و افزود: ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت تنها در بخش مخابرات 9.5 درصد بوده است.

وی با اشاره به واگذاری 16 هزار پورت شرکت مخابرات به سایر شرکت‌ها افزود: با احتساب امسال جمعاً 70 هزار پورت اینترنت پرسرعت در استان واگذار شده است.

نظری‌پویا تصریح کرد: در حال حاضر به 150 روستا اینترنت پرسرعت واگذار کرده‌ایم.

وی از کسب رتبه دوم کشوری استان در زمینه واگذاری اینترنت پرسرعت طی سال گذشته خبر داد و افزود: تعداد 442 نقطه آی‌سی‌تی شهری و روستایی خدمات پست و مخابرات را به ویژه در بخش اینترنت پرسرعت ارائه می‌دهند.

مدیرعامل شرکت مخابرات همدان با اشاره به کسب رتبه اول استان در بخش سرعت اینترنت یادآور شد: بیش از 3 هزار و 276 فیبر نوری در سطح استان اجرا شده است.

وی ارائه خدمات الکترونیکی با استفاده از موبایل را در استان خوب دانست و افزود: بیش از 99 درصد پرداخت غیر حضوری مبالغ موبایل از طریق خدمات الکترونیکی بوده که در این زمینه رتبه سوم در سطح ملی و کشوری حاصل شده است.

نظری پویا از همکاری استانداری، پیشخوان دولت و مخابرات استان در راستای پرداخت قبوض تلفن ثابت به صورت غیر حضوری خبر داد و افزود: با دریافت مجوز از سوی استانداری، امیدواریم به عنوان پایلوت در مرکز فاطمیه همدان و شهرستان تویسرکان، شاهد پرداخت الکترونیکی تعرفه تلفن دائمی باشیم.

وی با اشاره به قابلیت استان همدان در راستای سرویس‌دهی موبایل افزود: یک میلیون و 844 شماره در استان به سرویس‌دهی الکترونیک مجهز شده‌اند.

مدیرعامل شرکت مخابرات همدان با اشاره به اجرای طرح هم‌کدسازی شبکه مخابراتی یادآور شد: با همکاری شرکت مخابرات با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از سال گذشته اجرای طرح هم‌کدسازی در برخی از شهرها ایجاد شده است.

وی اضافه کرد: با اجرای هم‌کدسازی در استان کرمان و زنجان طی سال جاری، در استان نیز در تاریخ 29 اردیبهشت از ساعت 22 شب قابل اجرا خواهد شد.

نظری‌پویا ادامه داد: با اجرای این طرح، کدهای بین‌ شهری داخل استان حذف شده و رقم سه به ابتدای شماره‌های اضافه خواهد شد که در این صورت شمارهای هفت رقمی به هشت رقمی تغییر خواهد یافت.

وی از مزایای اجرای طرح هم‌کدسازی را سهولت در ارتباطات درونی استانی، حذف کد بین شهری با هزینه کمتر در استان دانست و عنوان کرد: با وجود تعرفه شهری و بین شهری طی دوره‌های قبل، امروزه تعرفه داخلی و خارجی تعریف خواهد شد.

مدیرعامل شرکت مخابرات همدان افزود: تعرفه داخلی تلفن ثابت به 30 ریال و خارجی به 330 ریال در دقیقه تبدیل می‌شود که با این وجود تمام مبالغ مخابرات از پاس‌محور به دقیقه‌محور تغییر خواهد یافت.

وی خاطرنشان کرد: هزینه‌های تلفن ثابت به همراه اول 625 ریال خواهد شد که در این صورت تعرفه بین شهری حذف می‌شود که البته شرکت مخابرات نیز 100 میلیون تومان در این زمینه متضرر خواهد شد اما این طرح در راستای خدمت‌رسانی بهتر به مردم انجام می‌شود.

نظری پویا با اشاره به هزینه‌کرد مخابرات در بخش آی سی تی روستایی افزود: در راستای خدمات‌رسانی بهتر هزینه‌کرد مخابرات در روستاها بیش از درآمد بوده است.

وی ضمن تأکید در حمایت مخابرات استان از اپراتورهای آ سی تی روستایی ادامه داد: از سال 85 اجرای قانون کار و حق سهم درآمدی در استان برای اپراتورهای آی سی تی، اجرا شده که البته در برخی از استان‌ها این قانون اجرا نمی‌شود.

مدیرعامل شرکت مخابرات همدان همچنین از وجود 20 هزار پورت اینترنت پرسرعت آماده واگذاری در استان خبر داد و افزود: با استقبال صورت گرفته در خرید پورت‌های اینترنت پرسرعت استان، از محل خدمات اجباری علاوه بر 150 نقطه واگذار شده در 180 نقطه نیز امکان اتصال اینترنت وجود دارد.

وی با اشاره به وجود مشکل لاوصولی مبالغ بدهی قبوض شرکت‌ها به مخابرات گفت: بخش عمده مشکلات مخابرات در عدم پرداخت مبلغ بدهی قبوض شرکت‌ها بوده که این مبلغ در استان رقم قابل توجهی را به خود اختصاص داده است.

نظری‌پویا با اشاره به بیش از 30 درصد لاوصولی مبالغ به شرکت مخابرات استان افزود: برای پرداخت به موقع هزینه‌ها از سوی مشترکان نیازمند فرهنگسازی هستیم.

وی در ادامه در خصوص تماس‌های مشترکین با مسابقات خارج از مرزها به امید برنده شدن هشدار داد و افزود: بسیاری از مشترکین با امید برنده شدن در مسابقات خارج از کشور به تماس با خارج می‌پردازند که در نتیجه با مبالغ قبوض تلفن 20 میلیونی و 50 میلیونی مواجه می‌شوند.

مدیرعامل شرکت مخابرات همدان در پایان نسبت به نحوه اعلام برندگان مسابقات شرکت مخابرات افزود: اسامی همه برندگان شرکت مخابرات از طریق سایت اعلام خواهد شد و نباید افراد تحت تأثیر تماس‌گیرندگان تلفنی سود‌جو قرار گیرند.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان