به گزارش صبح الوند، سردار غلامعلی ابوحمزه در آئین تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه شهرستان همدان اظهار کرد: یکی از مسایل مورد تاکید رهبر فرزانه انقلاب، بهره گیری از نیروهای جوان در پست های مدیریتی است بر همین مبنا بیشتر فرماندهان و مسوولان رده های مختلف سپاه همدان، افراد جوان هستند.
وی اضافه کرد: هدف از انتخاب افراد جوان، کادرسازی برای 20 سال آینده و استفاده از توان این افراد در سال های آتی برای مدیریت همزمان چندین پست حساس و کلیدی است.
فرمانده سپاه انصار الحسین (ع) استان همدان به بیان خصوصیات مدیران در نظام دینی از منظر امام علی (ع) پرداخت و گفت : مشورت پذیری و دوری از استبداد از خصوصیات و ویژگی های بارز یک مدیر مومن است.
وی خاطرنشان کرد: مشورت و پرهیز از استبداد از مهمترین صفات و خصوصیات مدیران یک نظام الهی و دینی است.
سردار ابوحمزه به تشریح خصوصیات و ویژگی های مدیران دینی پرداخت و اضافه کرد: امسال به نام "اقتصاد و فرهنگ؛ با عزم ملی و مدیریت جهادی" مزین شده است ، بدون تردید خطاب عزم ملی مربوط به مردم است و عبارت مدیریت جهادی خطاب به مدیران بوده که باید با رویکردی جهادگرانه پا به عرصه اجرا و مدیریت بگذارند.
وی با تاکید بر اینکه مردم پس از پیروزی انقلاب، عزم ملی خود را به منصه ظهور گذاشته اند خاطرنشان کرد: حال مدیران باید با فرمایشات امیرمومنان حضرت علی (ع) ویژگی های یک مدیر جهادی و دینی را در خود تقویت کنند.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با اشاره به فرمایشات حضرت علی(ع) در نهج البلاغه تصریح کرد: مدیران باید با مشورت و همفکری دیگران و پس از روشن شدن جوانب امر، نهایتا به تصمیم گیری و تصمیم سازی اقدام کنند.
وی به تعبیر دیگری از علی (ع) اشاره کرد و ادامه داد: ایشان می فرمایند اگر می خواهید در عقل دیگران سهیم شوید با آنها مشورت کنید.
سردار ابوحمزه سه خصلت بخیل بودن، حریص بودن و ترسو بودن را از صفات نکوهیده مشاوران دانسته و گفت: سرعت و قاطعیت در تصمیم گیری ها از تاکیدات امیرمومنان(ع) است. بطوریکه می فرمایند وقتی که جوانب امری بر شما روشن شد، با قاطعیت هر چه بیشتر تصمیم گیری کنید.
وی دور اندیشی و آینده نگری را از ویژگی های مهم مدیران دانست و اظهار کرد: مدیران باید در تصمیم هایی که برای مجموعه تحت مدیریت خود می گیرند نهایت آینده نگری و روشن بینی را داشته باشند.
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان با اشاره به نامه 53 امیر مومنان (ع) در نهج البلاغه تاکید کرد: اگر در حیطه مدیریت مدیری ظلمی به کسی روا شود آن فرد باید منتظر عقاب الهی و سلب مدیریت خود باشد. چراکه رعایت عدل و داد از دیگر وظایف مهم یک مدیر است که باید کاملا به آنها توجه داشته باشد.
وی مدیریت مطلوب مورد نظر حضرت علی (ع) را مدیریت "قلب بر قلوب" دانست و ادامه داد: امام راحل(ره) هم از یک چنین مدیریتی بهره بردند که حاصل این نوع از مدیریت را امروزه شاهد هستیم.
سردار ابوحمزه بهره مندی از شرح صدر را از خصوصیات بارز مدیریت جهادی دانست و گفت: مدیران باید زمینه ای را فراهم کنند تا زیردستان و منتقدان آنها بتوانند به راحتی حرف بزنند و مجموعه تحت مدیریت شان را نقد و کاستی ها و معایب را گوشزد کنند.
وی با اشاره به آئین تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه شهرستان همدان و تشکر و قدردانی از فرمانده سابق سپاه ناحیه همدان خاطرنشان کرد: از همه مسئولان درخواست می کنم که در جلسات تودیع و معارفه مدیران، نگاهی هم به همسر و فرزندان مدیران داشته باشند، چرا که با صبر و یاری آنهاست که زمینه برای خدمت مدیران فراهم می شود.
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان با اشاره به این نکته که در اسلام و انقلاب چیزی به نام بازنشستگی نداریم تاکید کرد: چه بسیار افرادی که اصطلاحا بعد از یک خدمت سی ساله بازنشسته می شوند ولی این به این معنی نیست که از کار و فضای همفکری دور می شوند، چراکه این افراد، مدیرانی خوشفکر و باتجربه هستند که باید از تجارب و مشاوره آنها بهره کافی برد.
در پایان این مراسم حسن برزگر به عنوان فرمانده سپاه ناحیه همدان معرفی و از خدمات محمدرضا غلامیپاک تقدیر به عمل آمد.
دیدگاه شما