به گزارش صبح الوند، کیوان گردان در جمع صنعتگران استان همدان اظهار داشت: در استان همدان شاهد همدلی بین مسئولان، صنعتگران و مرتبطان حوزه صنعت هستیم که فعالیت خوب واحدهای تولیدی نشانگر این دوستی و مودت است.
وی گفت: همدان با مساحت 19 هزار و 491 کیلومتر مربع یکی از استانهای غربی کشور است که در آن یکهزار و 811 هکتار زمین صنعتی در اختیار شهرکهای صنعتی قرار داده شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی همدان افزود: از یکهزار و 811 هکتار زمین صنعتی در استان بیش از یکهزار هکتار مساحتی است که برای فعالیت اقتصادی سرمایهگذاران تدارک دیده شده است.
وی تصریح کرد: در مجموع در استان همدان 28 شهرک و ناحیه صنعتی مصوب وجود دارد که از این تعداد 20 شهرک در حال بهرهبرداری و هشت مورد نیز در حال تملک زمین و احداث عملیات اولیه برای واگذاری هستند.
گردان خاطرنشان کرد: حدود سه شهرک یا ناحیه صنعتی طی سال جاری در استان همدان به بهرهبرداری خواهد رسید تا بر این اساس وسعت سرمایهگذاری در استان همدان افزایش یابد.
وی اظهار داشت: در زمینه مسائل زیربنایی و موضوعات مختلف در بخش صنایع کوچک در استان فعالیتهای خوبی انجام شده اما همچنان بخش زیادی از زیربناها نیمهتمام یا ناقص باقیمانده که باید به دنبال رفع مشکلات آنها باشیم.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی همدان تأکید کرد: در روند بررسی مشکلات واحدها تسریع کرده و از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد اما به هر ترتیب مشکلات باقی است و میطلبد بیش از پیش موارد را پیگیر باشیم.
دیدگاه شما