اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

10. ارديبهشت 1393 - 14:06   |   کد مطلب: 6035
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان همدان از برگزاری همایش جوان و اندیشه مطهر در همدان خبر داد.

 

به گزارش صبح الوند، اسدالله ربانی‌مهر گفت: در سالروز شهادت استاد شهید مطهری و روز معلم، همایش جوان و اندیشه مطهر با هدف آشنایی بیشتر جامعه با افکار و اندیشه‌های استاد شهید مطهری و تقدیر از فعالان آثار استاد شهید مطهری برگزار می‌شود.

وی گفت: در سال جاری چهار دبیرخانه تخصصی به نمایندگی از شبکه‌های سراسری در استان همدان راه اندازی می شود که یکی از این نمایندگی‌ها، دبیرخانه اندیشه مطهر است که در همدان فعال می‌شود.

معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان همدان ادامه داد: با هماهنگی دبیرخانه کشوری برنامه‌های مختلفی را برای ایام سال پیش‌بینی کرده‌ایم.

وی ابراز داشت: هم‌اکنون دو مؤسسه فرهنگی تحت عنوان مؤسسات مردم‌نهاد در حوزه اندیشه شهید مطهری فعالیت می‌کنند.

ربانی‌مهر گفت: سعی داریم با همکاری آموزش و پرورش در راستای اجرای برنامه‌های مشترک زمینه‌های آشنایی مردم بالاخص دانش‌آموزان را با اندیشه استاد مطهری آشنا کنیم.

وی اضافه کرد: علاوه بر برگزاری همایش جوان و اندیشه مطهر که با همکاری مؤسسه اندیشه مطهر برگزار می‌شود با همکاری مؤسسه «زلال اندیشه» نیز برنامه جشن به مناسبت روز معلم و برگزاری نمایشگاه عکس با موضوع آثار و گفته‌های شهید مطهری را در هفته جاری داریم.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان