به گزارش صبح الوند، مازیار ارجمندیان در یادداشتی نوشت:
روزگاری بود که فقط چند تار موی بیرون بود یا کمی مانتوها کوتاه بودند ، اما اکنون ،ساپورت یا همان شلوار نازک و چسبان نه تنها در بین دختران که حتی در بین زنان متاهل و قابل تامل اینکه با همراهی همسرانشان به معضل اجتماعی منجر شده است که به شدت محرک غریزه جنسی شده و نکته اینجاست که هیچ برخورد شایسته ای با این موضوع نمی شودو متصدیان امور فرهنگ در خواب غفلت هستند در حالی که این ساپورت به مراتب بسیار وقیح تر از بدحجابی های سالهای پیش است و حتی به مراتب بدتر از عریان بودن است .
ساپورت ،پدیدهای است که شروع آن با چند برنامه از شبکه های ماهواره ای به راه افتاد و کمکم به یک اپیدمی ناهنجار اجتماعی تبدیل شده است .
اگرچه در یک بررسی رفتاری توسط جامعه شناسان و روانشناسان مشخص شده است ۷۵ درصد کسانی که از پوشاک زننده استفاده میکنند، دچار «سندروم خودنمایی» هستند اما این واقعیت اجتماعی را نباید فراموش کرد که شبکههای ماهوارهای بر تغییر فرهنگ کشور تاثیر گذاشتهاند و به آرامی اقدام به تغییر پوشش جوانان کشورهای اسلامی کردهاند ،پوششی که نه برای کاستن آستانه تحمل جامعه در برابر غرایز، بلکه مستقیما خانوادهها و مردهای متاهل را نشانه گرفته است .
نکته مهم دیگری که این لباسها دنبال کردند جامعه هدف آن است. بهصورت خلاصه میتوان به موارد ذیل اشاره نمود :
ـ افزایش تمایلات غریزی مردان در اماکن عمومی
ـ کاستن قدرت تحمل مردان در برابر غرایز
ـ افزایش میزان تعرض به خانمها و القای ناامنی در جامعه اسلامی
ـ افزایش نارضایتیهای جنسی در خانوادهها و افزایش زمینه خیانت
ـ افزایش تمایل در خانمهای متاهل برای اجتناب از عوامل برهم زننده فرم بدن مانند بارداری و در نتیجه کاهش جمعیت.
در این تهاجم فرهنگی و تغییر پوشش، دشمنان این مرز و بوم سعی دارند متناسب با برخی ویژگیهای فرهنگی خانوارهای ایرانی، نوعی انحراف ایجاد کند و در ظاهر نشان دهد حجاب رعایت شده اما هدف اصلیاش، پوشیدن لباس بدننمایی است که حتی بیش از برهنگی، اثر منفی بر فرهنگ خانوار ایرانی - اسلامی دارد .
نکته حائز اهمیت این است که شبکه ماهواره ای در حال تلاش برای معرفی پوششی عریان تر یعنی ساق شلواری که بسیار نازکتر و بدن نماتر از ساپورتهای موجود در بازار ایران است ، می باشند و این علامتی جهت زنگ خطری بزرگ است.
اینک برای اینکه این تغییر فرهنگ بیشتر مشخص شود چند سوال ساده مطرح است :
آیا جامعه ۱۰ سال پیش تاب پذیرش شلوار لی فاق کوتاه برای آقایان را داشت؟
آیا حساسیت جامعه در سال گذشته به قدری بود که در برابر حضور خانمهایی با شلوار ساپورت به همراه چکمههای بلند واکنش نشان ندهد؟
آیا جامعه پیشین مانند اکنون نمی توانست امر به معروف را تاب بیاورد؟
با این توضیحات ارائه شده باید گفت وقتی ساپورت مد فصل سرما باشد باید دید در فصل گرما چه چیزی مد روز خواهد شد .
علیهذا ؛ دولت و دیگر دستگاههای اجرایی باید برای این تهاجم فرهنگی با برنامه و به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله) با مدیریتی جهادی برخورد نمایندکه به نظر می رسد کمترین آن ممنوعیت توزیع این نوع پوشش در فروشگاههای پوشاک باشد . باید هوشیارانه عمل نمود در غیر اینصورت تابستان امسال سونامی ساپورت پوشان تخریب زیادی ببار خواهد آورد.
دیدگاه شما