اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

30. فروردين 1393 - 8:00   |   کد مطلب: 5826
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس گفت: در مسیر آزاد راه همدان - ساوه پنج مکان اخذ عوارض راه‌اندازی شده یا در حال راه‌اندازی است که همین موضوع هزینه‌های نامتعارفی بر سبد اقتصادی مسافرین وارد می‌کند.

به گزارش صبح الوند، امیر خجسته اظهار داشت: به دنبال راه‌اندازی بخش‌هایی از آزادراه همدان - ساوه و ساوه - تهران مشاهده شد که عوارض دریافتی در این مسیر نه تنها متناسب با مسیر بازگشایی شده نیست، بلکه در سایر آزادراه‌های کشور، قیمت‌هایی به مراتب کمتر از مردم دریافت می‌شود.

وی گفت: در همین راستا ضمن ابلاغ تذکر کتبی به وزیر راه، سئوال از وزیر را تقدیم هیئت رئیسه مجلس کردم.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این سئوال به شدت، از تبعیض بین استان‌ها در دریافت عوارض آزادراهی به شدت انتقاد کردم و از وزیر راه و شهرسازی خواستم که نسبت به کاهش قیمت عوارض آزادراه تهران – همدان و همسان‌سازی آن با سایر آزادراه‌های کشور اقدام کند.

وی در این سئوال با اشاره به قرارگیری همدان در مسیر مرکز به غرب کشور و تردد مسافران استان‌های همجوار از این آزادراه گفت: در این مسیر پنج مکان اخذ عوارض راه‌اندازی شده یا در حال راه‌اندازی است که همین موضوع هزینه‌های نامتعارفی بر سبد اقتصادی مسافرین وارد می‌کند.

خجسته افزود: اینکه این آزادراه مهم پس از 20 سال از شروع به ساخت آن هنوز به طور کامل تکمیل و به بهره‌برداری نرسیده است به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

طبق آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی پس از ارجاع سئوال به کمیسیون تخصصی چنانچه نماینده پاسخ‌های وزیر را قانع‌کننده تشخیص ندهد مراتب برای طرح در صحن علنی مجلس شورای اسلامی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان