اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

26. فروردين 1393 - 17:30   |   کد مطلب: 5759
رئیس راه و شهرسازی شهرستان همدان از تحویل 6 هزار واحد مسکن مهر به متقاضیان در همدان خبر داد.

به گزارش صبح الوند، رسول ابراهیم‌خانی با اشاره به برنامه‌های حوزه مسکن اظهار کرد: تکمیل و تحویل پروژه‌های نیمه‌تمام با پیشرفت فیزیکی بالا از اولویت‌های اداره راه و شهرسازی استان در سال جاری است.

وی با بیان اینکه تعیین تکلیف پروژه‌های مسکن مهر اولویت نخست امسال است، افزود: ساخت و مناسب‌سازی معابر مساکن مهر نیز در دستور کار قرار دارد.

رئیس راه و شهرسازی شهرستان همدان گفت: بحث انشعابات نیز از دیگر اقدامات مطرح است که اعتبار ویژه‌ای در سطح کشور برای این امر در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه هدفگذاری امسال تحویل 6 هزار واحد مسکن مهر تا پایان مهرماه به متقاضیان است، گفت: از این میزان 3 هزار و 500 واحد تا پایان مردادماه به متقاضیان تحویل داده می‌شود.

ابراهیم‌خانی گفت: حدود یک‌هزار واحد نیز که درصد پیشرفت پایینی دارند باقی می‌ماند که امیدواریم در سال جاری پرونده مسکن مهر در شهرستان همدان بسته شود.

وی با اشاره به مشکلات پروژه‌های مسکن مهر ادامه داد: افزایش قیمت‌ها طی سال‌های گذشته، عدم همراهی متقاضیان و اعضا و در برخی موارد نیز بحث انشعابات و مسائل فنی باعث شد تکمیل برخی از پروژه‌ها به عقب بیفتد.

رئیس راه و شهرسازی شهرستان همدان یادآور شد: طی قرارداد منعقد شده پیمانکارانی که در کار خود کوتاهی داشته باشند با آنها برخورد و جریمه می‌شوند.

وی با بیان اینکه تمام تلاش ما بر این است که مساکن را در موعد مقرر تحویل متقاضیان دهیم، گفت: مباحث حقوقی امر نیز متعاقباً انجام می‌شود تا تأخیری در این زمینه به وجود نیاید.

ابراهیم‌خانی تأکید کرد: از آغاز اجرای مسکن مهر در شهرستان همدان حدود 7 هزار واحد تا پایان سال 92 تحویل متقاضیان شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در صورت همکاری متقاضیان و واریز به موقع آورده خود 6 هزار واحد هدفگذاری شده برای سال جاری به موقع به متقاضیان تحویل داده می‌شود.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان