به گزارش صبح الوند، عبدالحسين مرادي در شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان همدان اظهار کرد: يک ميليون و 325 هزار نفر در سطح کشور معتاد وجود دارد که 6ميليون نفر متأثر از اثرات منفي پديده اعتياد هستند و از اين تعداد دو ميليون نفر را زنان تشکيل ميدهند.
وي با بيان اينکه 71 درصد از جرايم زندانيان وابسته به مواد مخدر است، افزود: 30 درصد کودک آزاريها، 55درصد طلاقها، 78درصد سرقتها و 20درصد جرايم منکراتي مربوط به پديده شوم مواد مخدر است.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان همدان با تاکيد بر اينکه اکثر ناهنجاريهاي اجتماعي و اقتصادي متأثر از مواد مخدر است، تصريح کرد: 63درصد از معتادان متأهل و 58درصد آنها زير 34 سال سن دارند که نشان از اين مسئله دارد که گريبان جمعيت فعال کشور را اعتياد گرفته است.
وي گفت: رويکرد اصلي ستاد مرکزي مبارزه با مواد مخدر اشتغال محوري است که براي تحقق اين امر بايد از ظرفيت مردم و تشکلهاي مردم نهاد استفاده کرد.
مرادي افزود: امروز پديده مواد مخدر به عنوان بحران ملي مطرح است و مقابله با کاهش سن اعتياد که جوانان در برگرفته است مبارزه ملي را طلب ميکند در اين راستا خانوادهها و نهاد مدرسه از پايگاههاي موثر در مبارزه با مواد مخدر به شمار ميآيند.
وي با بيان اينکه 10 درصد بودجه فرهنگي دستگاههاي اجرايي مرتبط براي پيشگيري اوليه از اعتياد اختصاص مييابد، عنوان کرد: در برنامههايي که توسط فرمانداران شهرستانها و مسئولان کميتههاي پيشگيري از مواد مخدر براي سال آينده تدوين ميشود بايد از تمام ظرفيتهاي موجود استفاده کرد و رويکرد مشارکت مردمي را در برنامه هاي پيشگيري از مواد مخدر در دستور کار قرار داد.
دیدگاه شما