به گزارش صبح الوند به نقل از ایرنا ˈامیر متین فرˈ در آیینی به مناسبت روز مهندسی در مجتمع الماس ملایر افزود: در حال حاضر، 10 دفتر نظام مهندسی در سطح استان فعال است که دفاتر ملایر و نهاوند، تنها دفاتر شهرستانی هستند که ضرر دهی ندارند.
وی اظهار داشت: به دلیل اینکه استان بتواند از قوانین نظام مهندسی و سرمایه ملی استفاده کند، سازمان نظام مهندسی استان برای دفاتر شهرستان ها هزینه می کند.
وی ادامه داد: بیش از 90 درصد هزینه های دریافتی از مهندسان عضو نظام مهندسی، در قالب اجاره بهای دفتر، پرسنل و هزینه های جانبی لحاظ می شود.
متین فر خاطرنشان کرد: براساس قانون مالیاتی کشور، تهیه دفاتر، درآمد و هزینه برای تمام مجریان ذیصلاح حقوقی و حقیقی الزامی است.
رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان همدان علم مهندسی را یک ضرورت دانست و بیان داشت: اگر قوانین و مقررات ملی ساختمان توسط نظام مهندسی رعایت شود، میلیاردها دلار به سرمایه کشور اضافه خواهد شد.
متین فر ،خدمات خواجه نصیرالدین طوسی را به علم مهندسی دارای جایگاه و اهمیت ویژه ای دانست و افزود: خواجه نصیر قانون را در علم فیزیک به خوبی درک کرده بود و همین امر موجب موفقیت وی در کارش شد.
رییس شورای اسلامی شهر ملایر نیز از رکود صنعت ساخت و ساز طی سال جاری در این شهرستان خبر داد و گفت: یکی از راهکارهای ما برای رونق بخشی به ساخت و ساز در ملایر، اعمال تخفیف 30 درصدی در پرداخت عوارض شهری بود که برای نخستین بار در طول شش سال گذشته اتفاق افتاد.
ˈمحمدرضا تیموریˈ توجه ویژه به فعالیت انبوه سازان در رونق صنعت ساخت و ساز در ملایر را یکی دیگر اقدامات برشمرد و بیان داشت: برای تشویق انبوه سازان در ملایر امکان پرداخت هزینه صدور پروانه به صورت اقساطی را فراهم کرده ایم.
سرپرست شهرداری ملایر نیز اظهار داشت: دفتر نظام مهندسی شهرستان با عضویت 550 نفر در حال فعالیت است، اما متاسفانه اختیارات دفتر ملایر کافی نیست و باید افزایش یابد.
ˈغلامرضا کرمیˈ افزود: وجود یک مسوول در دفتر نظام مهندسی ملایر برای 550 نفر بسیار کم است و پیشنهاد می شود شرایط برای مدیریت این دفتر به صورت هیأت مدیره فراهم شود.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر دفاتر نظام مهندسی در بسیاری از شهرستان ها به صورت هیأت مدیره و با مدیر اجرایی اداره می شود که امیدواریم این امر برای دفتر ملایر نیز محقق شود.
رییس نظام مهندسی ملایر نیز از کاهش 50 درصدی تعداد معرفی نامه ها در سال جاری نسبت به مدت مشابه قبل خبر داد و گفت: این در حالیست که تعداد مهندسان عضو نظام مهندسی ملایر، امسال 35 درصد افزایش یافته که این امر موجب افزایش سهمیه آنان می شود.
ˈرضا عیسی خانیˈ بیان داشت: هم اکنون، 61 مهندس معمار، 199 عمران، شش نقشه بردار، 41 نفر مهندس برق، 49 مهندس مکانیک و دو نفر شهرساز در نظام مهندسی ملایر فعالیت می کنند.
دیدگاه شما