اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

8. بهمن 1392 - 4:39   |   کد مطلب: 4617
رئیس سازمان دانش‌آموزی استان همدان گفت: دیدار اعضا و مربیان با خانواده معظم شهدا به ویژه شهدای آموزش و پرورش، دیدار اعضا و مربیان با مسئولان و ائمه جمعه و جماعات، شرکت جمعی از اعضا و مربیان در مراسم نماز جمعه و عطرافشانی و غبارروبی مزار شهدا از جمله برنامه‌هایی است که در طول دهه فجر برگزار می‌شود.

به گزارش صبح الوند، یونس کرمی ضمن گرامیداشت سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به بیان برنامه‌های این سازمان در طول دهه فجر پرداخت.

وی گفت: در طول این دهه، مسابقات مختلف فرهنگی، هنری، ادبی، مهارتی و ورزشی در بین اعضا که شامل مسابقات نشریه دیواری، نقاشی، خوشنویسی، وبلاگ‌نویسی، انشانویسی و کتابخوانی است، برگزار می‌شود.

رئیس سازمان دانش‌آموزی همدان افزود: برپایی همایش‌ یک روزه اعضا و مربیان تشکل‌های دانش‌آموزی و دعوت از مسئولان با اجرای برنامه‌های متنوع، برپایی نمایشگاه کتاب با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و کتابخانه‌های مستقر در شهر از جمله برنامه‌های دیگر است.

وی تصریح کرد: دیدار اعضا و مربیان با خانواده معظم شهدا به ویژه شهدای آموزش و پرورش، دیدار اعضا و مربیان با مسئولان و ائمه جمعه و جماعات، شرکت جمعی از اعضا و مربیان در مراسم نماز جمعه و عطرافشانی و غبارروبی مزار شهدا از جمله برنامه‌هایی است که در طول دهه فجر برگزار می‌شود.

کرمی با بیان اینکه اعضا و مربیان در طول این هفته از مراکز فرهنگی، توریستی، تاریخی و ملی استان بازدید می‌کنند، افزود: با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئولان شهر هماهنگ می‌شود تا بلیط سینما، استخر و باغ‌موزه برای اعضا و مربیان به صورت رایگان و یا نیم‌بها تهیه شود تا اعضا از این مناطق بازدید به عمل آورند.

وی گفت: در این ایام، برنامه‌های متنوع فرهنگی و ادبی در مدارس توسط اعضای تشکل‌های دانش‌آموزی اجرا می‌شود.

رئیس سازمان دانش‌آموزی همدان اظهار داشت: بروشور، کتاب و جزوه در ارتباط با دستاوردهای انقلاب اسلامی و پیشرفت‌های علمی و فرهنگی و تکنولوژی تهیه و در بین دانش‌آموزان توزیع می‌شود.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان