به گزارش صبح الوند به نقل از روابط عمومی استانداری همدان، رضا قياسي در جلسه توجيهي طرح سنجش رضايتمندي مراجعان از ارائه خدمات دستگاه هاي اجرايي استان همدان افزود: براي تحقق يک حاکميت ديني وجود سه رکن مکتب، رهبر و حمايت مردمي از مهمترين نيازهاي يک کشور است.
وي اظهار داشت: انقلاب اسلامي ايران يک قيام بي نظير به شمار مي رود که تاريخ کمتر چنين مبارزه اي را به خود ديده است زيرا سه رکن تحقق حاکميت ديني در اين انقلاب در کنار يکديگر در اين پيروزي مشارکت داشتند.
وي با بيان اينکه پس از رحلت پيامبر اکرم(ص) در دين اسلام چنين وحدتي در يک کشور مسلمان ايجاد نشده بود گفت:در زمان زندگي پيامبر به برکت وجود ايشان و رنج و سختي هايي که اين پيامبر بزرگ تحمل کردند براي مدتي يک مدينه فاضله در بين مسلمانان ايجاد شد اما پس از رحلت ايشان مردم از صحنه کنار کشيدند.
وي اضافه کرد:در زمان امامان معصوم نيز مکتب قرآن به رهبري اين امامان بزرگوار وجود داشت ولي مردم در صحنه حضور نداشتند و اين امر، تحقق حاکميت ديني را غير ممکن کرد.
وي عنوان کرد: از سال 1342 با آغاز جنبش ها و حرکت بزرگ امام خميني (ره) مردم به نداي ايشان لبيک گفته و در تمام مشکلات کشور حضور پيدا کردند که اين حضور پيروزي بزرگ انقلاب را براي کشور به ارمغان آورد.
قياسي افزود: کشورهاي مسلمان منطقه نيز امروز رفته رفته از خواب بيدار شده و وارد صحنه شده اند ولي تا زمان نداشتن يک رهبر واحد در انقلاب ها نمي توانند حاکميت ديني را در کشورهايشان استقرار دهند.
وي با بيان اينکه وجه تمايز انقلاب اسلامي ايران با ساير انقلاب ها در وضعيت پس از پيروزي است اظهار داشت:در اکثر کشورها پس از پيروزي انقلاب رهبران، نوع حکومت را تعيين مي کنند در حالي که در انقلاب اسلامي ايران امام راحل(ره) پس از پيروزي انقلاب زمينه هاي همه پرسي را فراهم و حکومت را براساس انتخاب مردم بر کشور حاکم کردند.
وي اضافه کرد:مردم نيز در انتخابات آن زمان انقلاب را با ماهيت ديني و جمهوري پذيرفته و با راي 98.2 درصدي نظام اسلامي را در کشور مسقر کردند.
وي با بيان اينکه از ابتداي پيروزي انقلاب تاکنون 35 انتخابات در کشور برگزار شده است گفت: پشتوانه اين نظام در همه حال مردم هستند و همواره سرنوشت کشور به دست مردم تعيين مي شود.
وي تصريح کرد: در نظام اداري کشور نيز اين موضوع تفهيم شده است که همواره حق با مردم بوده و مجريان دستگاه هاي اجرايي بايد پاسخگوي مردم بوده و حرمت اين مردم هميشه در صحنه را حفظ کنند.
وي با اشاره به اجراي طرح سنجش رضايت مراجعان به دستگاه هاي اجرايي نيز گفت: اين طرح با هدف ارتقا بهره وري و شناخت نقاط قوت و ضعف دستگاه ها در تعامل با دستگاه هاي اجرايي انجام مي شود.
وي ادامه داد: در اين طرح ميزان آگاهي مراجعان، سنجش اعتماد مراجعان ، نحوه رفتار با ارباب رجوع و فضا و تجهيزات فيزيکي دستگاه ها مورد سنجش قرار مي گيرد.
قياسي اضافه کرد: استان همدان در سال هاي گذشته همواره داراي رتبه برتر در اجراي طرح سنجش رضايت را داشته و در سالجاري نيز بايد تلاش ها براي کيفيت بخشي بيشتر به طرح انجام شود.
دیدگاه شما