اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

25. دى 1392 - 11:29   |   کد مطلب: 4358
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: در حال حاضر وضعیت اشتغال فارغ التحصیلان اسف‌بار بوده و دغداغه اصلی اقشار مختلف جامعه و مسئولان است.

به گزارش صبح الوند، مسعود اقلامی اظهار کرد: دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان همدان 11 اداره کل هستند که بر اساس دستورالعمل وزارتخانه به صورت ماهانه جلسه شورای هماهنگی را تشکیل می‌دهند.

وی افزود: این ادارات شامل صندوق مهر امام رضا(ع)، اداره امور شعب بانک رفاه کارگران، اداره کل سلامت، اداره کل بهزیستی، امور شعب بانک توسعه تعاون، اداره کل بازنشستگی، صندوق بیمه روستائیان و عشایر، اداره خدمات درمانی تأمین اجتماعی، اداره درمان، اداره کل فنی و حرفه‌ای و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هستند..

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با اشاره به تشکیل 12 جلسه شورای هماهنگی با حضور منسجم و منظم تمام مدیران در سال گذشته بیان داشت: در سال جاری نیز 10 جلسه با 75 مصوبه برگزار شده است.

وی ادامه داد: از مهمترین اقدامات انجام شده می‌توان به هماهنگی بیشتر بین دستگاه‌ها در راستای تسهیل امور اشاره کرد.

اقلامی هماهنگی بین ادارات را گام مثبت برگزاری جلسات شورای هماهنگی عنوان کرد و افزود: این هماهنگی روند بسیاری از کارها را آسان کرده است.

به گفته وی یکی از عمده مسائلی که بعد از ادغام صورت گرفت، پررنگ‌تر شدن امور از جمله توسعه تعاون در بخش تسهیلات، تشکیل تعاونی در ارتباط با سوق دادن تعاونی‌ها به سمت صنعت، معرفی تعاونگران برتر در حوزه‌های مختلف صنفی و ... بوده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با اشاره به ماده 124 قانون برنامه پنجم توسعه گفت: در این قانون سهم تعاونی‌ها در اقتصاد کشور 25 درصد تعریف شده که فاصله زیادی با این امر داریم.

به گفته وی تحقق این امر و توسعه تعاون نیازمند ارائه خدمات بهتر به تعاونی‌ها و تقویت بانک‌های زیرمجموعه وزارتخانه برای ارائه تسهیلات بهتر با بهره کم است.

اقلامی با اشاره به اهمیت آموزش‌های فنی و مهارتی بیان داشت: این مهم می‌تواند در بحث اشتغال و بازار کار اثرگذار باشد.

وی با بیان اینکه افراد دارای مهارت به راحتی جذب بازار می‌شوند، افزود: در برخی مواقع نیازمند تخصص‌هایی هستیم که نیروی لازم آن را نداریم و این امر با آموزش مهارت جبران می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان ابراز داشت: در استان همدان نیز مانند دیگر نقاط کشور مشکل اصلی در بخش اشتغال فارغ‌التحصیلان است.

وی اضافه کرد: تعداد فارغ‌التحصیلان دانشگاهی نسبت به بازار کار بیشتر بوده و اکثر آنان به علت عدم مهارت نمی‌توانند جذب بازار کار شوند.

اقلامی با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور باید یک پل ارتباطی بین دانشگاه و بازار کار برنامه‌ای تدوین کند، گفت: با تعریف این امر فارغ‌التحصیلانی که رشته‌های دانشگاهی آنان منطبق با بازار کار نیست با آموزش چهار تا 6 ماه در مراکز فنی‌‎ و حرفه‌ای مهارت لازم را کسب و جذب بازار کار شوند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر در برخی از رشته‌ها فارغ‌التحصیلان بیش از نیاز جامعه بوده و در برخی از زمینه‌ها نیز نیروی متخصص نداریم.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان