به گزارش صبح الوند از همدان به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان همدان، غلامرضا سقندلی اظهار کرد: با توجه به پیشرفت خوب پروژه راه آهن تهران ـ همدان ـ سنندج، در صورت از بین رفتن مشکل ارزی، سال آینده شاهد بهرهبرداری از این پروژه بزرگ خواهیم بود.
وی در رابطه با راهآهن استان مرکزی ـ ملایر ـ کرمانشاه نیز بیان داشت: این پروژه تا حوزه ملایر به بهرهبرداری رسیده و ادامه پروژه تا کرمانشاه نیز در مرحله روسازی است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان در رابطه با وضعیت راههای استان اظهار کرد: در استان همدان، 5 هزار و 40 کیلومتر انواع راه از قبیل 85 کیلومتر آزادراه، 529 کیلومتر بزرگراه، 340 کیلومتر راه اصلی و 797 کیلومتر راه فرعی و 3 هزار و 288 کیلومتر راه روستایی آسفالته و شنی وجود دارد.
وی ادامه داد: ارزش ریالی راههای موجود در استان 2 هزار و 900 میلیارد تومان است که توجه ویژه به این امر؛ سرمایه کلان ملی را طلب میکند.
سقندلی با بیان اینکه عمده شهرستانهای استان از بزرگراه برخوردار هستند، گفت: فقط در شهرستانهای همدان و فامنین آزادراه وجود دارد.
وی با اشاره به 300 کیلومتر پروژه بزرگراهی در دست اجرا بیان داشت: استان همدان با 98 درصد جمعیت روستایی برخوردار از راه آسفالته، در منطقه شمال غرب کشور رتبه خوبی را به خود اختصاص داده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان با اشاره به وضعیت راهداری تصریح کرد: با وجود کمبود اعتبار در این بخش، با حمایت مسئولان استانی اقدامات اولیه در رابطه با خرید وسایل مورد نیاز برای انجام عملیات راهداری انجام شده است.
وی افزود: در سطح استان، 33 پایگاه متشکل از 473 نفر نیرو با 273 دستگاه انواع ماشینآلات برای عملیات راهداری زمستانی فعالیت میکنند.
سقندلی با اشاره به سیاست وزارت راه در مکانیزه کردن دستگاههای نمکپاش بیان کرد: از 273 دستگاه این اداره کل 44 دستگاه کمکدار، 25 دستگاه مکانیزه نمکپاش و 16 دستگاه نیز استیجاری است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم در سالهای آینده با مکانیزه کردن عملیات نمکپاشی و استفاده از دستگاههای آب نمکپاش به جای مخلوط نمک و ماسه بتوانیم علاوه بر خدمترسانی خوب از تخریب رویههای آسفالتی نیز جلوگیری کنیم.
دیدگاه شما