به گزارش صبح الوند، محمدابراهیم الهیتبار در گفتگو با ایرنا، اظهار داشت: حقوق شهروندی مجموعهای از تکالیف، مسئولیت، اختیارات، قابلیتها و توانمندیهایی است که به موجب قانون، شرع و عرف برای آحاد مردم دینی شده تا به زندگی آنها سامان دهد.
وی اضافه کرد: حقوق شهروندی گرچه بر مبنای ارزش، اصول و مبانی فکری و ارزشی جوامع نسبی است ولی رعایت متقابل آن میان مردم و حاکمیت محسوب میشود.
معاون سیاسی امنیتی استانداری همدان بیان کرد: بیتوجهی به حقوق شهروندی را نادیده گرفتن حق خدا، لرزش پایههای ایمانی و توحیدی جامعه برشمرد و بی اعتمادی، ناامنی، بیعدالتی، ولنگاری، فساد، عقبماندگی، تفرقه، سقوط جامعه و حاکمیت را از اثرات منفی ناشی از تحقق نیافتن حقوق شهروندی ذکر کرد.
الهیتبار گفت: بهترین راه آشنا کردن مردم با حقوق شهروندی و حقوق حاکمان نسبت به مردم استفاده از ظرفیت رسانه، سازمانهای مدنی و مردم نهاد، نخبگان و قابلیتهای تبلیغاتی دستگاهها است.
وی تأکید کرد: برای نهادینه شدن حقوق شهروندی و اقامه آن از حوزه نظر به عمل همه مسئولیت مشترک دارند و باید بر اساس برنامهای مدون در مسیر اجرایی شدن کامل حقوق اجتماعی مردم اقدام کنند.
معاون سیاسی امنیتی استانداری همدان اظهار داشت: تعیین منشور حقوق شهروندی به عنوان خط مشی و برنامه دولت نشان از عزم و اراده واقعی دولت برای تحقق حقوق شهروندی است.
دیدگاه شما